Η Βίκυ Καγιά πρέσβειρα της Lancia


Το πρώτο βήμα της συνεργασίας έγινε τον Δεκέμβριο του 2006, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων επιτυχημένης πορείας της Lancia, με τη χορηγία της εταιρείας στο φωτογραφικό άλμπουμ του δημοφιλούς μοντέλου, η προώθηση του οποίου είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
  • 25/9/2007

Το πρώτο βήμα της συνεργασίας έγινε τον Δεκέμβριο του 2006, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων επιτυχημένης πορείας της Lancia, με τη χορηγία της εταιρείας στο φωτογραφικό άλμπουμ του δημοφιλούς μοντέλου, η προώθηση του οποίου είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Μια ενέργεια πιστή στο πνεύμα και τη φιλοσοφία της εταιρείας, γνωστής για την ευαισθησία της σε θέματα κοινωνικής υπευθυνότητας. Ακολούθως, τον Ιούνιο που πέρασε, η Βίκυ Καγιά, ήταν οικοδέσποινα και στο φιλανθρωπικό event Vicky And Friends, μίας ενέργειας που είχε στόχο την ενίσχυση του ιδρύματος Προστασίας Σπαστικών, με κύριο χορηγό τη Lancia. Ο επαγγελματισμός που διακρίνει την κ. Καγιά και παράλληλα η δραστηριοποίησή της σε κοινωνικά θέματα ικανοποίησε απόλυτα τη Lancia και αποτέλεσε σημαντικό κίνητρο για τη συνέχιση της εξαιρετικής συνεργασίας. Όπως δήλωσε ο κ. Γ. Κατσαρός, Country Manager Lancia, η Βίκυ Καγιά είναι μια προσωπικότητα που, εκτός του ότι πρωταγωνιστεί σε αυτούς τους χώρους, έχει ένα προφίλ ταιριαστό με το προφίλ της μάρκας μας. Συνεπώς για τη LANCIA η συνεργασία με την Βίκυ Καγιά αποτελεί τη μετουσίωση των αξιών και του χαρακτήρα της LANCIA σε μία υπαρκτή προσωπικότητα πανελλαδικού βεληνεκούς.

Η συνεργασία περιλαμβάνει συμβόλαιο διετούς συνεργασίας για το 2007 και 2008, με προοπτική συνέχισης της συνεργασίας και το 2009.