Η BMW αναζητά νέους συνεργάτες για υπηρεσίες κινητικότητας


Όπως έγινε γνωστό, τα ανώτατα στελέχη της BMW θέλουν να βρουν νέους συνέταιρους για να μπορέσουν να αναπτύξουν από κοινού νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες που να αφορούν στην κινητικότητα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 21/10/2019

Σε δήλωσή του προς τον γερμανικό Τύπο, ο κ. Oliver Zipse, ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της BMW, είπε ότι πρόθεση των στελεχών της εταιρείας είναι να βρουν νέους συμβούλους και συνεργάτες ώστε να αναπτύξουν περισσότερο τη σύγχρονη τάση της κινητικότητας. Όπως είπε: «θα θέλαμε να καλωσορίσουμε και άλλους συνεργάτες σε αυτόν τον τομέα, ο οποίος έχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης στο μέλλον».

Θυμίζουμε ότι η BMW έχει συνάψει ήδη συνεργασία με την Daimler σε αυτόν το τομέα, συστήνοντας μία εταιρεία στην οποία κατέχουν ποσοστό 50% έκαστη και έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία οχημάτων αυτόνομης οδήγησης και ανάπτυξης της κινητικότητας για τα προσεχή χρόνια.

Η συνεργασία τους αφορά στα «Reach now» για τις πολυτροπικές μετακινήσεις (σημ.: ταξίδι με διαφορετικούς τρόπους μεταφοράς), «Charge now» για υπηρεσίες φόρτισης ηλεκτροκίνητων και Plug-in Hybrid οχημάτων, «Free now» για υπηρεσίες μετακίνησης με ταξί, «Park now» για υπηρεσίες στάθμευσης και «Share now» για υπηρεσίες διαμοιρασμού οχημάτων. Ο κ. Zipse δήλωσε, επίσης, ότι στόχος της BMW είναι να γίνει μεγαλύτερη από την Daimler, στο μέλλον.