H ΒΜW δείχνει το πρώτο video με τις δοκιμές της νέας Χ7 (Video)


H γερμανική εταιρία βρίσκεται στο τελικό στάδιο των ετοιμασιών για την επίσημη πρεμιέρα της ναυαρχίδας των SUV της.
 

  • 11/8/2018

Η νέα και πολλά υποσχόμενη BMW X7 ετοιμάζεται πυρετωδώς για να κάνει την επίσημη εμφάνισή της στο κοινό μέσα στο φθινόπωρο. Στο video που έδωσε στην δημοσιότητα η ίδια η εταιρία βλέπουμε το αυτοκίνητο με καμουφλάζ να δοκιμάζεται σε ακραίες συνθήκες, από τον Αρκτικό Κύκλο έως την ζέστη της ερήμου στην Αφρική.

Στόχος της εταιρίας είναι να δείξει ότι εκτός από την πολυτέλεια και την κορυφαία άνεση, το μεγάλο της SUV θα έχει και σοβαρές ικανότητες για εκτός ασφάλτου κίνηση. Οι μηχανικοί της υποστηρίζουν ότι θα είναι ένα αυτοκίνητο με εξαιρετικά δυναμικά χαρακτηριστικά πέρα από τους τεράστους χώρους και την κορυφαία τεχνολογία στον εξοπλισμό.

Όσο για την εμφάνιση θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την παρουσίαση του μοντέλου παραγωγής μιας και από αυτότο video δεν είναι εύκολο να κρίνουμε. Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη, θα υπάρχουν πολλά κοινά με τη νέα Χ5, με κινητήρες των 3λιτρο εξακύλινδρο των 340 ίππων, και τον 4,4 V8 των 462 ίππων. Αργότερα θα τοποθετηθεί μάλλον και ο V8 από την M850i με απόδοση στους 530 ίππους και 750 Nm ροπή.

Θα υπάρχει επίσης και μία υβριδική Plug In έκδοση, ενώ δεν θα λείπουν και οι επιλογές σε diesel, μία εξακύλινδρη τρίλιτρη στα 265 άλογα και μία με τετραπλό τούρμπο στα 3 λίτρα και πάλι εξακύλινδρο με απόδοση που θα φθάνει τους 400 ίππους και τα 760 Nm ροπής. 

Η BMW υποστηρίζει ότι η X7 θα παρουσιαστεί προς τα τέλη της χρονιάς, κάτι που μάλλον σημαίνει ότι το πιθανότερο είναι να την δούμε για πρώτη φορά επίσημα στην έκθεση του Los Angeles το Νοέμβριο.