H BMW Designworks και η Sea Ray παρουσιάζουν το καινούργιο Sundancer 370 Outboard


H BMW έχει βάλει το χέρι της στην ωραία εμφάνιση του καινούργιου σκάφους της Sea Ray!

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 19/2/2021

Το ότι τα τμήματα σχεδιασμού των αυτοκινητοβιομηχανιών έχουν υπο- τμήματα που δεν σχεδιάζουν αυτοκίνητα είναι γνωστό και η BMW δεν αποτελεί εξαίρεση. Για την περίσταση λοιπόν η BMW Designworks, έτσι ονομάζεται το αρμόδιο τμήμα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, συνεργάστηκε με τη Sea Ray των σκαφών αναψυχής για το Sundancer 370Outboard.

Η προσέγγιση είναι «μεγάλου μήκους, καθαρές γραμμές που δείχνουν φυσικές» καθώς και «σπορ στυλ με όμορφες γραμμές που απεικονίζουν τη δύναμη και την κίνηση» και στο 370 Outboard πράγματι ισχύουν όλα τα παραπάνω και συνδυάζονται και με μια ιδιαίτερα όμορφη «γέφυρα».

Η οποία είναι μερικώς ανοιχτή και προαιρετικά μπορεί να εξοπλιστεί με τραπέζια από τικ και ένα ψυγείο, προκειμένου να μετατραπεί σε ιδανικό χώρο για πάρτι εν πλω. Κάτω ακριβώς υπάρχει ένα κομψό αλλά και φωτεινό χάρη στα παράθυρα στη γάστρα εσωτερικό, ενώ όταν υπάρχει ανάγκη μπορούν να δημιουργηθούν εύκολα κρεβάτια.

Φυσικά υπάρχει και εδώ ψυγείο και προαιρετικά φούρνος μικροκυμάτων, ενώ αρκετά άνετο είναι και το μπάνιο -κάτι όχι πάντα αυτονόητο για σκάφη. Το Sundancer 370 Outboard, όπως άλλωστε λέει και το όνομά του, κινείται από εξωλέμβιες. Πιο συγκεκριμένα από τρεις Mercury Verado 300.