Η BMW ετοιμάζει εκδόσεις CS και CSL για την M2;


Μετά την πρόσφατη παρουσίαση της M2 Competition πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την BMW να ετοιμάζει δύο πιο σπέσιαλ εκδόσεις του βενιαμίν της σειράς Μ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΒΜW
  • 12/8/2018

Με την M2 Competition να έχει ήδη δημιουργήσει αίσθηση στους φίλους του αυτοκινήτου (διαβάστε την αποκλειστική δοκιμή στο τεύχος Αυγούστου του Car And Driver που κυκλοφορεί στα περίπτερα), ήδη ξεκίνησαν οι συζητήσεις για το αν η βαυαρική εταιρία ετοιμάζει και πιο σπέσιαλ εκδόσεις για το απίστευτο  μικρό της.

Στο πάντα καλά ενημερωμένο BMWBlog υπάρχει δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η BMW ετοιμάζει σε πρώτη φάση μία έκδοση CS της Μ2. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ποστάρισμα, το εν λόγω μοντέλο θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό και θα απευθύνεται κατά κύριο λόγο στην αγορά των ΗΠΑ (ίσως λόγω ρύπων). 

Η αναφορά κάνει λόγο για ελαφρά αύξηση της ιπποδύναμης πάνω από τα 410 άλογα της Competition αν και από την πλευρά της εταιρίας τηρείται σιγή ιχθύος τόσο για την ύπαρξη του εν λόγω μοντέλου όσο και για μία γενικότερο εξάπλωση της γκάμας της Μ2. 

Άλλες φήμες θέλουν να μην σταματά μόνο στην έκδοση CS, αλλά και σε μία ακόμα πιο ειδική έκδοση CSL η οποία θα πωλείται σε όλο τον κόσμο, θα έχει αρκετά μέρη του αμαξώματος κατασκευασμένα από ελαφρά υλικά, ενώ θα μπει στην παραγωγή μέσα στο 2020.

Μέχρι να δούμε αν όλα αυτά θα πάρουν το πράσινο φως για να  βγουν στην παραγωγή, ας αρκεστούμε στην απίστευτη M2 Competition, η οποία είναι χωρίς υπερβολή ότι πιο ευχάριστο οδηγικά μπορεί να αγοράσει κανείς πριν αρχίσει να μπαίνει στα πολλά ψηφία του λογαριασμού για ένα supercar.