Η BMW μάς φέρνει ακόμα πιο κοντά στη νέα X1 με ένα νέο teaser


Η παρουσίαση της τρίτης γενιάς του μικρότερου SUV στη γκάμα της ΒΜW δείχνει να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ.

  • 29/4/2022

Η αγωνία κορυφώνεται και η αναμονή για την επόμενη κίνηση της BMW στην κατηγορία των compact SUV έχει χτυπήσει κόκκινο. Οι fans της φίρμας περιμένουν εδώ και καιρό το επίσημο λανσάρισμα της νέας πρότασης και αυτό φαίνεται να πλησιάζει μετά το teaser που διέρρευσε στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες.

Στην φωτογραφία που βγήκε στη δημοσιότητα από το ολλανδικό autoweek.nl αυτό που μπορεί να διακρίνει κανείς είναι η σχεδιαστική γραμμή που θα διατρέχει το νέο μοντέλο και οι πιο παρατηρητικοί δεν θα μπορέσουν να εντοπίσουν μέσα από αυτό το καρέ κάποια μεγάλη αλλαγή σε σχέση με το τρέχον μοντέλο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η επίσημη παρουσίαση είναι αρκετά πιθανό να γίνει την Δευτέρα 2 Μαΐου, χωρίς ακόμα να έχει έρθει η επίσημη επιβεβαίωση από την εταιρεία. Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι και σήμερα είναι ότι η νέα X1 θα κατασκευάζεται στη Λειψία από τα τέλη του 2022 και θα κυκλοφορήσει και ως αμιγώς ηλεκτρική με την αυτονομία να φτάνει κοντά στα 500 km.

Παράλληλα έχουμε δει μια σειρά από κατασκοπευτικές φωτογραφίες από τις δοκιμές του πρωτότυπου X1 στην έκδοση M Performance. Η Χ1 M35i θα εξοπλίζεται με έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 2 λίτρων όπως και οι αντίστοιχες Σειρά 1 και 2 Gran Coupe και φυσικά με τετρακίνηση και με το 8άρι αυτόματο κιβώτιο.

Πηγή: autoweek.nl