H ΒΜW σας καλωσορίζει στην πόλη που όλοι πηγαίνουν με το... πλάι! (Video)


Μία πολύ έξυπνη διαφημιστική καμπάνια της BMW δημιουργεί μια φανταστική πόλη στην οποία όλοι πηγαίνουν με το πλάι καίγοντας λάστιχα...
 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 15/9/2018

Οι Γερμανοί της BMW έχουν πλέον πάρει απόφαση να αφήσουν κατά μέρους της political correct καμπάνιες, και αφήνουν την φαντασία τους να δουλέψει. Και για να προωθήσουν τα αυτοκίνητα του Μ Division δημιουργούν  μία φανταστική πόλη στην οποία όλοι θα θέλαμε να ζούμε.

Την ονομάζουν M Town και εκεί όλα τα αυτοκίνητα αλλά και οι κάτοικοί της επιτρέπεται να κάνουν όσα απαγορεύονται σε κανονικές συνθήκες. Όλα σ' αυτή την πόλη στρέφονται γύρω από την ευχαρίστηση της γρήγορης οδήγησης, των drift και του καμμένου ελαστικού, μαζί με τους υπέροχους ήχους από τους κινητήρες της εταιρίας.

Η διαφημιστική καμπάνια του M Division έρχεται να συνεχίσει την ίδια αντίληψη που είχε η αντίστοιχη περσινή με τον κωδικό "Too Much" και θα αποτελέσει και κεντρικό σύνθημα των εκδηλώσεων και παρουσιάσεων της εταιρίας ανά τον κόσμο. Όπως και να έχει πρόκειται για μία πολύ προχωρημένη ιδέα από την πλευρά της BMW (ιδίως σε εποχές που πέφτουν σωρό οι απαγορεύσεις σε όσες διαφημίσεις  παρεκτρέπονται από την "ορθή" οδό), ενώ και το video που μας συστήνει την M Town είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Απολαύστε το!