H BMW Σειρά 4 φοριέται και ως shooting brake


Τις αναλογίες ενός shooting brake χάρισαν στη νέα BMW Σειρά 4 οι σχεδιαστές της X-Tomi Design αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά ότι και οι οικογενειάρχες έχουν ψυχή.

  • 8/6/2020

Μπορεί οι συζητήσεις για την αμφιλεγόμενη κεντρική εισαγωγή αέρα της νέας BMW Σειράς 4 να μην έχουν κοπάσει, ωστόσο, οι σχεδιαστικές παραλλαγές του βαυαρικού coupe έχουν ήδη κατακλύσει τον μαγικό κόσμο του Διαδικτύου αναδεικνύοντας τις πραγματικές δυνατότητές του.

Μετά από την cabrio έκδοση της «τεσσάρας» σειρά έχει η shooting brake έκδοχή της, η οποία αν και μένει πιστή στη δίπορτη αρχιτεκτονική του αυτοκινήτου, κλείνει το μάτι σε εκείνους που αναζητούν περισσότερους χώρους και πρακτικότητα από ένα… coupe.

H τελευταία φορά που είδαμε μια αντίστοιχη πρόταση από τους Βαυαρούς ήταν την εποχή που υπήρχε στην γκάμα του η BMW Z3, η οποία εκτός από υφασμάτινη οροφή διέθετε και μεταλλική η οποία και της χάριζε το προσωνύμιο του Coupe.

Για την ώρα πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι η νέα BMW Σειρά 4 Coupe θα προσφέρεται και με τα διακριτικά M, με τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του κορυφαίου μοντέλου της σειράς να αφήνουν τις καλύτερες υποσχέσεις.