H Bridgestone είναι έτοιμη για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020


Η Bridgestone, Παγκόσμια Εταίρος Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, γιορτάζει τον ένα χρόνο έως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το 2020.

  • 29/7/2019

Μέσω του εύρους προϊόντων, υπηρεσιών και λύσεων, που διαθέτει, η Bridgestone θα βοηθήσει όλες τις επιτροπές τους αθλητές και τους οπαδούς όσο και την πόλη υποδοχής. Η υποστήριξη της εταιρείας περιλαμβάνει:

• Μεγιστοποίηση της θέσης της ως Επίσημου Ελαστικού των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, παρέχοντας τα προϊόντα της στα οχήματα του επίσημου στόλου του Τόκιο 2020.

• Μείωση της πιθανότητας ζημιών σε περίπτωση σεισμού, μέσω της ολοκαίνουργιας εγκατάστασης της Bridgestone για σεισμική απομόνωση στο κέντρο Aquatics του Τόκιο και στο Ariake Arena.

• Υποστήριξη της πρωτοβουλίας «Διαχείριση των Απαιτήσεων των Μεταφορών» από την Μητροπολιτική Κυβέρνηση του Τόκιο (TDM), η οποία επικεντρώνεται στην ελάφρυνση της κυκλοφορίας και της συμφόρησης στην πόλη υποδοχής το επόμενο καλοκαίρι.

• Διάθεση μίας ποικιλίας από πρόσθετα, διαφοροποιημένα προϊόντα και λύσεις, που ηγούνται της βιομηχανίας και έχουν σχεδιαστεί για την προώθηση της αποτελεσματικής και βιώσιμης κινητικότητας, της αποδοτικότητας κτιρίων και πολλών άλλων.

• Ένα πρόγραμμα εθελοντισμού που θα επιτρέψει σε εκατοντάδες υπαλλήλους της να συνεργαστούν με τους διοργανωτές για να διασφαλίσουν την ομαλή και αποτελεσματική εμπειρία των Αγώνων, τόσο για τους οπαδούς όσο και τους αθλητές.

Όλες οι δραστηριότητες της Bridgestone που σχετίζονται με τις Παγκόσμιες Ολυμπιακές και Παραολυμπιακές Συνεργασίες σχεδιάζονται για να ενδυναμώσουν τους ανθρώπους όλων των δυνατοτήτων να επιμείνουν στους στόχους τους, παρά τις αντιξοότητες, καθώς και στην Ιδέα «Κυνήγησε το όνειρο σου». Για να υποστηρίξει αυτές τις προσπάθειες, η εταιρεία συνεργάζεται με πάνω από 50 αθλητές Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων σε περισσότερες από 15 χώρες ως πρεσβευτές της μάρκας στο Δρόμο για το Τόκιο το 2020.