H Bugatti Chiron Pur Sport Grand Prix θα παρουσιαστεί στο Top Marques Monaco


Στο Top Marques Monaco τα φώτα θα πέσουν πάνω στην Bugatti Chiron Pur Sport Grand Prix. Η μοναδική δημιουργία της Bugatti έρχεται να τιμήσει τον Louis Chiron, τον οδηγό που έδωσε το όνομά του στο γαλλικό υπεραυτοκίνητο.

  • 10/6/2022

Το λιγοστό και πολύ τυχερό κοινό που θα παρεβρεθεί στο Top Marques Monaco θα έχει την ευκαιρία να δει και να θαυμάσει από κοντά την Bugatti Chiron Pur Sport Grand Prix.

Η εκδήλωση που λαμβάνει χώρα στο Πριγκιπάτο του Μονακό διεξάγεται υπό την αιγίδα του πρίγκιπα Αλβέρτου και θεωρείται από πολλούς ως η πιο «αποκλειστική» έκθεση αυτοκινήτου στον κόσμο. Είναι λογικό λοιπόν, η Bugatti να είναι ο βασικός συμμετέχων στην εκδήλωση.

Το Top Marques Monaco είναι ένα πολύ καλό event και προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για το δημόσιο ντεμπούτο του αυτοκινήτου. Η Bugatti Monaco θα φέρει την Bugatti Chiron Pur Sport Grand Prix, με όνομα που ως γνωστόν είναι εμπνευσμένο από τον Louis Chiron, έναν από τους πιο επιτυχημένους οδηγούς αγώνων των αρχών του 20ου αιώνα. Η ειδική έκδοση Pur Sport Grand Prix έχει εμπνευστεί ειδικά από τα κατορθώματα του Louis Chiron.

Το εξωτερικό ανοιχτό γαλάζιο χρώμα και οι λεπτομέρειες αυτής της ειδικής έκδοσης εμπνεύστηκαν από την Bugatti Type 51 που οδηγούσε ο Louis Chiron, με την οποία κέρδισε στο Grand Prix του Μονακό το 1931, όντας ο μοναδικός Μονεγάσκος οδηγό που κέρδισε ποτέ τον θρυλικό αγώνα.

Η Chiron Pur Sport Grand Prix διαθέτει πολλές λεπτομέρειες ζωγραφισμένες στο χέρι, όπως ο αριθμός 32, ο οποίος ήταν επίσης παρών στο μονοθέσιο του Louis όταν κέρδισε το Γαλλικό Grand Prix του 1931. Το μοτίβο EB στα φτερά και η ασημένια επιγραφή στο εσωτερικό του οχήματος είναι επίσης ζωγραφισμένα στο χέρι ως μέρος του προγράμματος εξατομίκευσης Bugatti Sur Mesure, το οποίο προσφέρει στους αγοραστές την ευκαιρία να παραγγείλουν τα οχήματά τους ανάλογα με τις επιθυμίες τους.

Μαζί με την Chiron Pur Sport Grand Prix, η Bugatti Monaco θα παρουσιάσει επίσης μια μοναδική έκδοση, την Chiron Sport «110 Ans BUGATTI» και μια Veyron Grand Sport του 2010 βαμμένη σε κόκκινο και μαύρο Pur Sang.

Τα υπεραυτοκίνητα της Bugatti θα εκτίθενται κατά τη διάρκεια της έκθεσης Top Marques Monaco, η οποία θα διαρκέσει από τις 9 έως τις 12 Ιουνίου.