Η Bugatti Mistral Roadster εντυπωσίαζει με φόντο το όρος Φούτζι (photos)


Η Bugatti έστησε τη Mistral Roadster στα προάστια του Τόκιο και τράβηξε μερικές εντυπωσιακές λήψεις του επιβλητικού hypercar μπροστά από το όρος Φούτζι.

  • ΦΩΤΟ: BUGATTI
  • 28/1/2023

Η Bugatti Mistral Roadster κατέφθασε στο Τόκιο της Ιαπωνίας, στο πλαίσιο της τουρνέ που κάνει ανά την υφήλιο, και η οποία ξεκίνησε από τη Βόρεια Αμερική, προτού περάσει στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, και τώρα την Ασία.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του οχήματος στην πρωτεύουσα της χώρας, φωτογραφήθηκε μπροστά από το ναό του Kanda Myojin, έναν αρχαίο ναό στα κεντρικά του Τόκιο, αλλά και στο Πάρκο Oishi, με φόντο το όρος Φούτζι και τη λίμνη Καβαγκούτσι ακριβώς μπροστά από το επιβλητικό βουνό.

Και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, καθώς η ολόμαυρη Mistral δένει αρμονικά τόσο με το αρχαίο μνημείο, όσο και με το φυσικό τοπίο στο οποίο φωτογραφίζεται.

«Το Τόκιο και η Ιαπωνία ήταν πάντα ένα φυσικό σπίτι για την Bugatti. Η μάρκα μας ορίζεται από τις παραδόσεις μας, αλλά πάντα καθοδηγείται και από τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνολογία, τη μηχανική και το σχεδιασμό. Το W16 Mistral είναι μια ιδανική έκθεση των αξιών μας, που εξελίσσεται από μια μακρά σειρά όμορφων roadster της Bugatti, αλλά για πάντα προχωρά μπροστά με ασύγκριτα επίπεδα απόδοσης και πολυτέλειας», δήλωσε ο Κώστας Ψαρρής, Περιφερειακός Διευθυντής Μέσης Ανατολής και Ασίας της Bugatti.

Υπενθυμίζεται στην «καρδιά» της Mistral βρίσκεται ένας W16 κινητήρας, χωρητικότητας 8 λίτρων, με απόδοση 1.600 PS και ροπή που φτάνει τα 1.600 Nm. Έρχεται κατευθείαν από την Chiron Super Sport και Super Sport 300 , που κατέγραψαν τελική ταχύτητα 490 km/h στην πίστα δοκιμών Ehra Lessien της Volkswagen το 2019.

Μόλις 99 αντίτυπα της Mistral θα παραχθούν, με τις παραδόσεις να αρχίζουν το 2024.