H Cadillac χορηγός στο Ηρώδειο


Η Cadillac Hellas, μέλος του Ομίλου Εταιριών Σφακιανάκη, στηρίζει ως μέγας χορηγός την παράσταση που δίνουν την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στο Αθηναϊκό κοινό τα δύο μεγαλύτερα μπαλέτα Mariinsky και Bolshoi της Ρωσίας.
  • 20/9/2006

Η Cadillac Hellas, μέλος του Ομίλου Εταιριών Σφακιανάκη, στηρίζει ως μέγας χορηγός την παράσταση που δίνουν την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στο Αθηναϊκό κοινό τα δύο μεγαλύτερα μπαλέτα Mariinsky και Bolshoi της Ρωσίας. Πρόκειται για το γκαλά με τίτλο «Τα αστέρια των Mariinsky - Bolshoi λάμπουν κάτω από την Ακρόπολη».

Δεκατέσσερις κορυφαίοι χορευτές καταξιωμένοι στο διεθνές στερέωμα θα παρουσιάσουν ένα γοητευτικό και ποικίλο χορευτικό πανόραμα του διεθνούς μπαλετικού τοπίου. Μαζί τους και το 10μελές corps de ballet του Μπολσόι σε μια επίδειξη άρτιας τεχνικής και δεξιοτεχνίας. Το πρόγραμμα στηρίζεται σε μουσική Τσαϊκόφσκι, Πιατσόλα, Προκόφιεφ, Μπιζέ, Σοστακόβιτς και Μάλερ πάνω σε χορογραφίες κλασικών και σύγχρονων χορογράφων. Μέρος των εσόδων από την παράσταση θα διατεθούν στα Παιδικά χωριά SOS Ελλάδος.