Η Coral Gas πρωτοπορεί εισάγοντας μοριακό ιχνηθέτη στο υγραέριο κίνησης


Η CORAL GAS, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΟΡΙΑΚΟΥ ΙΧΝΗΘΕΤΗ ΣΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ.

  • 10/10/2018

Ο μοριακός ιχνηθέτης έρχεται να προστεθεί ως «δικλείδα ασφαλείας» στο έργο που έχουν αναλάβει και εκτελούν οι κινητές μονάδες της Coral Gas, οι οποίες πραγματοποιούν αιφνίδιους ελέγχους στα πρατήρια διασφαλίζοντας την ποιότητα και την ποσότητα του υγραερίου κίνησης. Με τον τρόπο αυτόν, η Coral Gas αποδεικνύει έμπρακτα ότι είναι η αξιόπιστη επιλογή για κάθε οδηγό που χρησιμοποιεί υγραέριο για το αυτοκίνητό του. Αποτελεί δε την πρώτη εταιρία στην Ευρώπη που κάνει χρήση αυτού του τρόπου διασφάλισης της ποιότητας υγραερίου κίνησης.

Ο μοριακός ιχνηθέτης εισάγεται στο υγραέριο κίνησης, στην υγρή συμπιεσμένη φάση του, σε απειροελάχιστες ποσότητες (χιλιοστόγραμμα/ανά κυβικό μέτρο, PPB) και δεν ανιχνεύεται παρά μόνο με εξειδικευμένα όργανα, ούτε μπορεί να αφαιρεθεί και να παραμορφωθεί, δίνοντας έτσι  τη δυνατότητα για ταυτοποίηση με εξαιρετική ακρίβεια. Χρησιμοποιείται χωρίς να επηρεάζει καμία από τις φυσικές ή χημικές ιδιότητες του υγραερίου, είναι απολύτως ασφαλής και εγκεκριμένος για όλους τους κινητήρες.

Η μοριακή ιχνηθέτηση είναι προϊόν αποκλειστικής συνεργασίας της Coral Gas με την Authentix (USA). Η Authentix σε συνεργασίες με πολυεθνικές εταιρείες πετρελαίου και κυβερνητικούς φορείς έχει ελέγξει αποτελεσματικά τη διακίνηση καυσίμων προστατεύοντας καταναλωτές και φορολογούμενους.

Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται αιφνιδιαστικά σε όλα τα πρατήρια με το σήμα Coral Gas από τις κινητές μονάδες Ποιοτικού & Ποσοτικού Ελέγχου Πρατηρίων, οι οποίες έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα µε τα πρότυπα ποιότητας ISO 9001 και η πιστοποίηση αυτή φέρει την υπογραφή του ανεξάρτητου, διεθνώς αναγνωρισμένου, φορέα πιστοποιήσεων ποιότητας BUREAU VERITAS.

Ο  μοριακός  ιχνηθέτης έρχεται να προστεθεί σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ποιοτικού  και ποσοτικού ελέγχου που πραγματοποιείται συστηματικά στα πρατήρια με υγραέριο κίνησης της Coral Gas, για να προσφέρει τη μέγιστη διασφάλιση ποιότητας.

 

Δείτε επίσης