Η δεύτερη tailor made Rolls Royce Boat Tail των… 28.000.000!


H Rolls Royce παρουσίασε στο Concorso d’ Eleganza Villa d’Este τη δεύτερη χειροποίητη Boat Tail σε σομόν χρώμα και κόστος 28.000.000 δολαρίων!

  • 21/5/2022

Η Rolls-Royce αποκάλυψε το δεύτερο παράδειγμα της χειροποίητης Boat Tail στο Concorso d’ Eleganza Villa d’Este  στη λίμνη του Como.

H Boat Tail είναι η πιο σπέσιαλ Rolls-Royce και είναι το αυτοκίνητο που κατέχει τον τίτλο του πιο ακριβού καινούργιου αυτοκινήτου του κόσμου. Όπως έχει κάνει γνωστό η βρετανική εταιρεία το αυτοκίνητο φτιάχνεται ακριβώς σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις επιλογές του πελάτη και θα κατασκευαστούν μόλις τρία αντίτυπα.

Η πρώτη, όπως είχαμε δει κατασκευάστηκε πέρσι και ήταν βαμμένη σε γαλάζιο χρώμα, ενώ οι φήμες που κυκλοφόρησαν στο εξωτερικό τη θέλουν να βρίσκεται ήδη στους πολύ διάσημους κατόχους της, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από την Beyonce και τον Jay-Z, ενώ η δεύτερη, βαμμένη σε αυτή τη σομόν απόχρωση, παρουσιάστηκε σήμερα στο Concorso d’Eleganza Villa d’Este στη λίμνη του Como.

Το σομόν χρώμα είναι φυσικά επιλογή του πελάτη και τυχερού κατόχου της, και πιθανότατα είναι η τελευταία Boat Tail που βλέπουμε, καθώς οι πληροφορίες λένε ότι ο κάτοχος της τρίτης πανάκριβης tailor made Rolls-Royce θέλει να μείνει μυστική και να μην αποκαλυφθεί.

Η χειροποίητη φύση της μοναδικής Rolls-Royce δίνει στους σχεδιαστές την ελευθερία να εξερευνήσουν μεγαλύτερες επιλογές προσαρμογής σε συνεργασία με τον πελάτη. Ενώ η πλατφόρμα αλουμινίου που προέρχεται από την Phantom, όπως και ο V12 twin-turbo των 6,75 λίτρων και τα πάνελ αλουμινίου του αμαξώματος παραμένουν πανομοιότυπα με την πρώτη Boat Tail, το δεύτερο παράδειγμα έχει εντελώς διαφορετικές στιλιστικές και χρωματικές επιλογές που είναι πάντα φτιαγμένες σύμφωνα με τις επιθυμίες και το γούστο του ιδιοκτήτη της.