Η διαφήμιση της Polestar στο Super Bowl ρίχνει ευθείες βολές σε Tesla και Volkswagen! (Video)


Το διάσημο event για τις ΗΠΑ, το Super Bowl ήταν γεμάτο με διαφημίσεις και φυσικά από το χορό δεν έλειπαν οι αυτοκινητοβιομηχανίες. Δείτε την έξυπνη διαφήμιση της Polestar που έριξε… σπόντες στις Tesla και Volkswagen.

  • 15/2/2022

Με την ονομασία "No Compromises", το διαφημιστικό σποτ του Polestar 2 διάρκειας 30 δευτερολέπτων προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου του μεγάλου τελικού του αμερικάνικου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Η κεντρική λέξη ήταν το "Όχι", αν και η διαφήμιση δεν ήταν τόσο αθώα όσο θα πίστευε κανείς.

Κατά τη διάρκεια του διαφημιστικού σποτ οι φράσεις «No Dieselgate», «No Dirty Secrets», «No Conquering Mars» ήταν χωρίς αμφιβολία οι πιο ενδιαφέρουσες.

Οι δύο πρώτες αναφέρονται φυσικά στη Volkswagen  και στο σκάνδαλο dieselgate που κόστισε στην εταιρεία δισεκατομμύρια ευρώ σε αποζημιώσεις, αφού τελικά αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι χρησιμοποιούσε παράνομο λογισμικό παραποίησης εκπομπών ρύπων σε μια σειρά μοντέλων της Volkswagen, της Audi και της Porsche. Το σκάνδαλο είναι σε μεγάλο βαθμό στο παρελθόν για τη γερμανική εταιρεία, αλλά δεν παύει να αποτελεί ένα μελανό σημείο στην πρόσφατη ιστορία της.

Η αναφορά της σουηδικής εταιρείας στην Tesla  ήταν πιο ασαφής, αλλά πίσω από τη φράση «No Conquering Mars» κρύβεται ο ιδρυτής της Tesla και της SpaceX, Elon Musk, ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά για τον στόχο του να φτάσει στον κόκκινο πλανήτη.

Δείτε την διαφήμιση της Polestar στο βίντεο που ακολουθεί: