Η δραματική διάσωση επιβατών από φλεγόμενο van (Video)


ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΕΝΟΣ VAN ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΥΛΙΧΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ.

  • 29/7/2020

Ένα συγκλονιστικό ατύχημα κατέγραψε το κύκλωμα παρακολούθησης του εθνικού δικτύου της Κίνας. Στο σύντομο video εμφανίζεται ένα λευκό van το οποίο κινείται με φυσιολογική ταχύτητα στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ο οδηγός θα χάσει τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο θα προσκρούσει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και θα ανατραπεί.

Δευτερόλεπτα μετά εμφανίζονται καπνοί και λίγο αργότερα ξεσπά πυρκαγιά. Τουλάχιστον ένας οδηγός σπεύδει να βοηθήσεις τους επιβαίνοντες, η οποίοι επιχειρούν, ανεπιτυχώς, να βγουν από την πόρτα του συνοδηγού.

Η συνέχεια αν και είναι εξίσου δραματική, με τους επιβάτες του φλεγόμενου να εγκαταλείπουν το όχημα σπάζοντας το μπροστινό παρμπρίζ. Εκτός των άλλων, λοιπόν, το video που ακολουθεί έχει διδακτική αξία, αναδεικνύοντας ότι η ψύχραιμη αντιμετώπιση των πραγμάτων είναι πολλές φορές από μόνη της αρκετή ώστε να μας σώσει ακόμα και τη ζωή.