Η εγκαταλελειμμένη Mercedes-Benz SLS ραγίζει καρδιές


Άδοξο τέλος πρόκειται να έχει μια Mercedes-Benz SLS η οποία κατασχέθηκε από τις ρωσικές αστυνομικές αρχές και… ρημάζει απροστάτευτη σε χώρο στάθμευσης.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 19/11/2019

Μόνον θλίψη μπορεί να προκαλεί η εικόνα ενός εγκαταλελειμμένου supercar το οποίο κατασχέθηκε από τις αστυνομικές αρχές της Ρωσίας και έκτοτε ρημάζει εκτεθειμένο στα στοιχεία της φύσης.

Πρόκειται για μια ασημί Mercedes-AMG SLS, η οποία βρίσκεται ακινητοποιημένη και εμφανώς παραμελημένη σε κάποιον χώρο που με δυσκολία θα τον χαρακτήριζες στάθμευσης.

Χωρίς ελαστικά και με το αλουμινένιο αμάξωμα να απέχει μερικά εκατοστά από το χώμα και τη λάσπη, το οκτακύλινδρο supercar πολύ δύσκολα θα γλιτώσει από την ολοκληρωτική καταστροφή ή αν προτιμάτε από τον ρωσικό χειμώνα που όπως όλα δείχνουν θα του καταφέρει τη χαριστική βολή.

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της κατάσχεσης ή αν προτιμάτε οι παραβάσεις στις οποίες υπέπεσε ο Ρώσος επιχειρηματίας και πρώην ιδιοκτήτης της ασημί Merceces-AMG SLS, οι πιθανότητες να ανακτήσει ένα μέρος της κινητής - τρόπος του λέγειν- περιουσίας του είναι μηδαμινές.

Η περίπτωση, βέβαια, του Ρώσου επιχειρηματία και της εγκαταλελειμμένης Mercedes-AMG δεν είναι η μοναδική, μιας και στο παρελθόν ανάλογου χαρακτήρα και αξίας τετράτροχα έχουν αφεθεί στην τύχη του σε άγνωστες και εξίσου αφιλόξενες τοποθεσίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.