Η εικοσάλεπτη ιστορία καταστροφής μιας Lamborghini Huracan Spyder


Αν έχεις πολλά λεφτά δεν σημαίνει πάντα ότι έχεις και τύχη όπως διαπίστωσε με σκληρό τρόπο ο ιδιοκτήτης αυτής της Lamborghini Huracan Performante Spyder.

  • 26/6/2020

Ο περιχαρής ιδιοκτήτης παρέλαβε τα κλειδιά του αυτοκινήτου από την αντιπροσωπεία της Lamborghini στη Βρετανία και με τις ευχές και το κατευόδιο των ανθρώπων αυτής ξεκίνησε για τον προορισμό του. Έπειτα από τα πρώτα μέτρα πίσω από το τιμόνι της Huracán Performante Spyder άρχισε να συνειδητοποιεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Το αυτοκίνητο δεν επιτάχυνε σωστά και ο V10 ατμοσφαιρικός κινητήρας χωρητικότητας 5,2 λίτρων και μέγιστης απόδοσης 640 PS/8.000 rpm δεν λειτουργούσε όπως πρέπει. 

Ο οδηγός συνέχισε τη πορεία του αλλά περίπου είκοσι λεπτά μετά την απομάκρυνσή του από την αντιπροσωπεία αναγκάστηκε να σταματήσει στην άκρη του αυτοκινητόδρομου Μ1 καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει. Βγήκε από το αυτοκίνητο για να ζητήσει οδική βοήθεια αλλά δεν υπολόγισε το βανάκι που ερχόταν πιο πίσω. Ο οδηγός αυτού αντιλήφθηκε πολύ αργά τη σταθμευμένη Huracán και δεν μπόρεσε να την αποφύγει. Η σύγκρουση ήταν έντονη και το πίσω μέρος της Lamborghini καταστράφηκε. Μάλιστα, εξαιτίας αυτής, ενεργοποιήθηκαν και οι πτυσσόμενες μπάρες που εκτείνονται πάνω από τα κεφάλια των επιβατών σε περίπτωση ανατροπής, τρυπώντας το αμάξωμα σε εκείνο το μέρος. 

Τις φωτογραφίες από το συμβάν δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η τροχαία του δυτικού Yorkshire, της περιοχής που διαδραματίστηκε. Σε αυτές βλέπουμε ότι η ζημιά στη Huracán Performante Spyder είναι εκτεταμένη και είναι αμφίβολο εάν μπορεί να επισκευαστεί το αυτοκίνητο. Εδώ, μάλλον ταιριάζει το απόφθεγμα που είχε πει ο κυνικός φιλόσοφος Βίων ο Βορυσθενίτης. «Τα χρήματα τοις πλουσίοις η τύχη ου δεδώρηται, αλλά δεδάνικεν».