Η εξωφρενική Porsche 911 Turbo S της TechArt βγάζει μάτια!


Οχτακόσιοι ίπποι, πολύ ανθρακόνημα και ωμή δύναμη για την τροποποιημένη Porsche 911 Turbo S από την TechArt.

  • 20/6/2021

Πόσο καλύτερη μπορεί να γίνει μία Porsche 911 Turbo S; Αυτήν την απάντηση θέλει να δώσει η TechArt με αυτό που αποκαλεί GTStreet R.

Ο λόγος για τη σαφώς βελτιωμένη 911, που πέρασε από διάφορα στάδια αναβάθμισης στα χέρια της TechArt, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα και τις πρώτες φωτογραφίες του αυτοκινήτου, μαζί με στοιχεία για τα νέα χαρακτηριστικά του.

Η βασική έκδοση της 911 Turbo S φτάνει τους 640 ίππους, όμως η TechArt ανέβασε τη GTStreet R στους 800 HP, και τα 960 Nm ροπής. Αυτή η βελτίωση σε επίπεδο κινητήρα έρχεται από τα νέα turbo, την αναβαθμισμένη εξάτμιση και το πρόγραμμα που πέρασε η εταιρεία για να τα ρυθμίσει σωστά.

Σύμφωνα με αυτήν, η GTStreet R μπορεί να φτάσει τα 349 χλμ/ώρα χωρίς πρόβλημα.

Κάτω από το «περίβλημα», η TechArt έχει προχωρήσε σε μία σειρά αλλαγών για τη συνολική απόδοση του αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, διαθέτει δύο διαφορετικές εκδόσεις με αναβαθμισμένες αναρτήσεις, προσαρμοζόμενες από εκείνη για πιο σπορ και αγωνιστική οδήγηση. 

Εξωτερικά, υπάρχουν σαφείς επεμβάσεις στην αεροδυναμική του αυτοκινήτου, τόσο στο εμπρός spoiler, όσο και στην πίσω αεροτομή.

Στην καμπίνα, η TechArt προσφέρει μία πληθώρα επιλογών στον εκάστοτε αγοραστή για το πώς θέλει να ντύσει το εσωτερικό του αυτοκινήτου, από τις πόρτες και τα καθίσματα, ως το τιμόνι και τα... πατάκια. 

Όλες αυτές οι μετατροπές μπορούν να κοστίσουν από 73.000 ευρώ, και μόνο 87 από αυτά τα αυτοκίνητα θα κατασκευαστούν.