H Ferrari F8 Tributo «ταξιδεύει» στα Μετέωρα με στόχο το ρεκόρ Γκίνες!


Στη θέση του οδηγού θα βρίσκεται ο Fabio Barone, Πρόεδρος του «Ferrari Club Passione Rossa» και κάτοχος αρκετών παγκόσμιων ρεκόρ. 

  • 10/4/2023

Όλα είναι έτοιμα! Στις 25 Απριλίου 2023, στη Θεσσαλία, θα λάβει χώρα μια εντυπωσιακή εκδήλωση που σκοπό έχει την εναλλακτική τουριστική προβολή των Μετεώρων και του Μουζακίου. Αυτό θα συμβεί με μεγάλους πρωταγωνιστές τον οδηγό Fabio Barone, Πρόεδρος του Ferrari Club Passione Rossa, καθώς και την εντυπωσιακή Ferrari F8 Tributo.

Στόχος είναι να διανυθεί συγκεκριμένη διαδρομή στα εντυπωσιακά και γραφικά Μετέωρα, στον μικρότερο δυνατό χρόνο, ώστε η προσπάθεια να μπει στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες και να ακουστεί σε όλο τον πλανήτη. Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα παγκόσμιο γεγονός για το οποίο θα ετοιμαστεί ένα ντοκιμαντέρ που θα καταγράφει το εγχείρημα.

Η προσπάθεια του Fabio Barone θα μεταδοθεί ζωντανά από τις onboard κάμερες που θα είναι τοποθετημένες πάνω στη Ferrari F8 Tributo. Δύο ημέρες πριν, στις 23 Απριλίου, έχει προγραμματιστεί παγκόσμια τελετή παρουσίασης του ειδικά διαμορφωμένου για αυτή την αποστολή αυτοκινήτου στο ξενοδοχείο Mouzaki Palace Hotel & Spa (11:00-12:00).

Το «Passione Rossa» είναι το πιο δραστήριο club της Ferrari σε διεθνές επίπεδο και ο πρόεδρός του, ο Fabio Barone, είναι ένας άνθρωπος με σημαντικά επιτεύγματα στον χώρο της αυτοκίνησης, έχοντας ήδη στο βιογραφικό του τρία ρεκόρ Γκίνες.

Tο club τα τελευταία χρόνια έχει δυναμική παρουσία στην Ελλάδα, με τα μέλη του να ταξιδεύουν τα προηγούμενα χρόνια σε Κέρκυρα, Ιωάννινα, Μέτσοβο, Πάτρα, Χαλκίδα, Πειραιά, ενώ τον περασμένο Οκτώβριο έγινε περιοδεία στον θεσσαλικό κάμποπερνώντας από πολλά σημεία της περιοχής.