H Ferrari GTC4 Lusso του Lapo Elkann ποντάρει στο μπλε


Μια από τις δραστηριότητες του Lapo Elkann, εγγονού του Gianni Agnelli και ενός από τους κληρονόμους της Fiat, είναι και η βελτίωση μοντέλων της FCA και όχι μόνο μέσω της εταιρείας Garage Italia Customs.

  • 5/2/2018

Το πιο πρόσφατο δημιούργημα της οποίας είναι μια ειδική έκδοση της Ferrari GTC4 Lusso, η οποία προορίζεται για τον ίδιο τον Lapo Elkann και στην εμφάνισή της. Τόσο εντός όσο και εκτός -ακόμα στις δαγκάνες των φρένων- κυριαρχεί μια απόχρωση του μπλε που ονομάζεται Azzuro Lapo. Λογικά λοιπόν και η ονομασία της ειδικής αυτής εκδοχής της πιο ιδιαίτερης και τετρακίνητης σύγχρονης Ferrari ονομάζεται GTC4 Azzuro.

Γεγονός πάντως είναι και αυτό δεν είναι κάτι το αυτονόητο σε μοντέλο που δέχονται τις επεμβάσεις βελτιωτών, πως το τελικό αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και καλόγουστο. Ειδικά στο εσωτερικό, όπου όπως προαναφέραμε κυριαρχεί το μπλε.

Ενδιαφέρουσες είναι και οι λεπτομέρειες στις οποίες οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν τα χρώματα της ιταλικής σημαίας. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες η Garage Italia Customs δεν ασχολήθηκε με τον V12 των 6.300 cc, ο οποίος αποδίδει 690 PS και 697 Nm. Ν.Μ.