Η Ferrari κάνει tease το νέο της SUV – Η ημερομηνία της αποκάλυψης (photo)


Η Ferrari είναι έτοιμη να συστήσει στον κόσμο τη Ferrari Purosangue, με την ιταλική εταιρεία να αποκαλύπτει την ημερομηνία παρουσίασης του νέου της SUV. 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: FERRARI
  • 6/9/2022

Η Ferrari Purosangue απέκτησε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, με την εταιρεία να ανακοινώνει ότι θα έρθει στο φως στις 13 Σεπτεμβρίου

Λέγεται ότι το SUV των Ιταλών είναι αυτό που θα εκτοξεύσει την εταιρεία στην κορυφή της κατηγορίας, με τη Ferrari να εισάγεται σε έναν νέο τομέα. Η Ferrari θα αποκαλύψει την Purosangue στα μέσα του Σεπτέμβρη, όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί.

Σε μία φωτογραφία που ανήρτησε στα social media της, η Ferrari, όχι μόνο έκανε γνωστή την ημερομηνία αποκάλυψης του μοντέλου, αλλά και έδωσε στους ακόλουθούς της μία πρώτη γεύση του μπροστινού μέρους του. 

Η Ferrari Purosangue φέρει δύο «αγριεμένα» λεπτά LED φανάρια, τα οποία προσδίδουν κομψότητα και στυλ, ενώ είναι γνωστό ότι το μοντέλο θα πρόκειται για ένα 4θυρο crossover που θα έχει χαμηλό κέντρο βάρους, παρά την SUV φύση του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Purosangue έχει δημιουργηθεί πάνω σε μία εντελώς καινούργια πλατφόρμα που θα υποστηρίζει τον ηλεκτρικό χαρακτήρα της, ενώ η καμπίνα της θα έχει χωρητικότητα για έως και 4 επιβάτες.

Το νέο SUV της Ferrari αναμένεται να καταφτάσει μέσα στο 2023, ενώ θα είναι διαθέσιμο με τρεις διαφορετικές κινητήριες μονάδες: V8, V12 και PHEV. Η Ferrari ενδέχεται να χρησιμοποιήσει και τον V6 κινητήρα της 296 GTB, που προσφέρει 841 PS, ή τον διπλό τούρμποV8 κινητήρα με τους τρεις ηλεκτροκινητήρες που φέρει η SF90 Stradale που ξεπερνά τα 1.000 PS ιπποδύναμης.