Η Ferrari θέλει να μπει σε νέες κατηγορίες με τα καινούργια της μοντέλα


Η Ferrari έχει πει πως φέτος θα παρουσιάσει πέντε καινούργια μοντέλα. Τα δύο τα ξέρουμε, το τρίτο το φανταζόμαστε, οπότε περιμένουμε τα υπόλοιπα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 23/7/2019

Η Ferrari, η πιο διάσημη αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου, βρίσκεται μπροστά σε μια αναδιάρθρωση της γκάμας της και την είσοδό της σε καινούργιες κατηγορίες. Με τον τρόπο αυτό θα αλλάξει τη μέχρι τώρα λογική της, με την παρουσία της σε συγκεκριμένες στάνταρ κατηγορίες και πουθενά αλλού.

Σε συνέντευξή του σε βρετανικό περιοδικό ο εμπορικός διευθυντής και διευθυντής marketing της μάρκας Enrico Galliera είπε πως χαρακτηριστικό παράδειγμα της νέας λογική είναι η SF90 Stradale. Η οποία σύμφωνα με το στέλεχος της Ferrari είναι σε όλα της νέας. Την αποκαλούν εσωτερικά υπεραυτοκίνητο παραγωγής. Κι αυτό γιατί έχει επιδόσεις ανάλογες με αυτές της LaFerrari αλλά είναι προσιτή σε ένα σαφώς μεγαλύτερο αριθμό αγοραστών.

Μαζί με την F8 Tributo η SF90 Stradale είναι τα δύο από τα συνολικά πέντε καινούργια μοντέλα που έχει εξαγγείλει για φέτος η Ferrari. Το τρίτο θα είναι εκτός απροόπτου η έκδοση Spyder της 812 Superfast, ενώ για το επόμενο ο Galliera είπε πως θα ανήκει σε μια νέα για τη μάρκας κατηγορία.

Από τη στιγμή που δεν θα είναι το SUV ίσως να πρόκειται για ένα βασικό μοντέλο που θα ανταγωνίζεται τα μοντέλο της McLaren που ανήκουν στη γκάμα Sport Series.