Η Ford δεσμεύεται για τις εκπομπές ρύπων


Η ανακοίνωση-μήνυμα του Jim Farley.

  • 3/10/2015

Με μια ανακοίνωση-μήνυμα που φέρει την υπογραφή του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της, Jim Farley η Ford τοποθετείται στο θέμα που έχει προκύψει με το λογισμικό της Volkswagen που παραποιούσε τις εκπομπές ρύπων σε κάποιους πετρελαιοκινητήρες.

Ας δούμε αναλυτικά τι αναφέρει η ανακοίνωση…

Δέσμευση της Ford για τις εκπομπές ρύπων

Ορμώμενοι από το παγκόσμιο ενδιαφέρον της είδησης για τις εκπομπές ρύπων σε πετρελαιοκινητήρες, θα θέλαμε να διασφαλίσουμε ότι η θέση της Ford, σχετικά με το θέμα αυτό, είναι ξεκάθαρη.

Καταρχάς, σε όλα μας τα οχήματα και κινητήρες – συμπεριλαμβανομένων των προηγμένης τεχνολογίας πετρελαιοκινητήρων – πληρούμε τις απαραίτητες και εφαρμόσιμες εκπομπές ρύπων και δεν χρησιμοποιούμε παραπλανητικά λογισμικά προγράμματα.

Επίσης, υποστηρίζουμε απόλυτα τις προσπάθειες για την εξομοίωση των διαδικασιών δοκιμών με τις πραγματικές συνθήκες που οι πελάτες μας συναντούν στην καθημερινή τους οδήγηση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε στηρίξει την πρωτοβουλία «European Real Driving Emissions», η οποία επρόκειτο να εξελιχθεί σε Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Η Ford δεσμεύεται να προσφέρει στους πελάτες της υψηλή απόδοση καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων, αυτό που καλούμε «δύναμη της επιλογής». Προσφέρουμε πληθώρα επιλογών, από υπερτροφοδοτούμενους EcoBoost βενζινοκινητήρες και προηγμένης τεχνολογίας πετρελαιοκινητήρες μέχρι plug-in υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ford.gr ή έναν Επίσημο Έμπορο ή ένα FordStore και ανακαλύψτε περισσότερα για τα νέα οχήματα και τεχνολογίες Ford καθώς και τη Go Further δέσμευσή μας.

Jim Farley
Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος για Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική
Ford Motor Company