H Ford προαναγγέλλει νέο pickup… με Emoji!


Ένα πρωτότυπο τρόπο βρήκε η αμερικανική εταιρία για να ξεκινήσει ένα επίσημο γύρο από teaser για το μικρότερο της ημιφορτηγό.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 18/7/2019

Στις 17 Ιουλίου ήταν η παγκόσμια ημέρα για τις φατσούλες και τα σχεδιάκια που χρησιμοποιούνται ως έκφραση στα social media (και όχι μόνο), γνωστά και ως emoji. Η Ford βρήκε ένα πολύ έξυπνο τρόπο για να επικοινωνήσει το νέο της pickup που θα παρουσιάσει του χρόνου και δημιούργησε το συμπαθητικό φορτηγάκι που βλέπετε στην οθόνη σας.

Περίσσεια χιούμορ υπάρχει και στο παρακάτω βίντεο το οποίο αξίζει να δείτε. Πάντως, φήμες υπάρχουν για την παραγωγή ενός σπέσιαλ pickup που θα τοποθετείται απέναντι στο Jeep Gladiator, αλλά η Ford μάλλον δεν το έχει και τόσο ανάγκη αφού για την βορειοαμερικανική αγορά υπάρχει το F-150 και π.χ. για την Ευρώπη το Ranger.

Πάντως για την ευρωπαϊκή αγορά θεωρείται βέβαιη η κυκλοφορία ενός κόμπακτ «αγροτικού» που θα βασίζεται στο επιμηκυμένο πλαίσιο του καινούργιου Focus. Με την ευκαιρία της παρουσίασης του μικρού pickup η Ford θα επαναφέρει στην πρώτη γραμμή το παραδοσιακό όνομα Courier που στο παρελθόν χρησιμοποιούσε για διάφορα επαγγελματικά της οχήματα

Αν θα έχει και το σπορτίφ χαρακτήρα του Focus, όσο εφικτό είναι αυτό, θα αποδειχθεί στην πράξη, ενώ θα κινείται από τους κινητήρες EcoBoost της μάρκας των 1.500 και 2.000 cc. Κινητήριοι τροχοί θα είναι οι εμπρός, ενώ θα υπάρχουν εκτός απροόπτου και τετρακίνητες εκδόσεις.