H Ford προσφέρει 2.500 δολ. σε όσους έχουν παραγγείλει το Bronco για να αλλάξουν μοντέλο!


Η μεγάλη ζήτηση για το θρυλικό SUV σε συνδυασμό με τις ελλείψεις στην εφοδιαστική αλυσίδα, ανάγκασαν την Ford να... βάλει το χέρι στην τσέπη ώστε να μην δημιουργηθούν τεράστιες λίστες αναμονής.

  • 25/1/2023

Τα προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα δεν λένε να κοπάσουν και πολλές εταιρείες δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στη ζήτηση που έχει προκύψει στην αγορά. Μία από αυτές είναι η Ford η οποία βλέπει το Bronco στην έκδοση Wildtrack να... πουλάει σαν ζεστό ψωμί στην Αμερική.

Αυτή η τεράστια ζήτηση για το θρυλικό SUV, το οποίο περιμένουμε τους επόμενους μήνες να έρθει και στην ευρωπαϊκή αγορά, έχει δημιουργήσει τεράστιες λίστες αναμονής με τους αγοραστές να περιμένουν καιρό μέχρι να έρθει η στιγμή της παραλαβής.

Αυτή η κατάσταση, όπως είναι αναμενόμενο, προκαλεί αντιδράσεις και παράπονα τα οποία στην εποχή των social media μπορούν να πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Έτσι η Ford προκειμένου να κατευνάσει την οργή για την μεγάλη αναμονή, αποφάσισε να προσφέρει έκπτωση 2.500 δολαρίων σε όσους επιλέξουν μια διαφορετική έκδοση του Bronco ή ένα εντελώς διαφορετικό αυτοκίνητο της Ford!

Η αποκάλυψη έχει από την Detroit Free Press και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τα ενημερωτικά «ραβασάκια» έχουν αρχίσει να αποστέλλονται προς τους ενδιαφερόμενους από τις πρώτες ημέρες του 2023.

Όσοι αποφασίσουν να μείνουν στο Bronco και να προχωρήσουν με άλλη έκδοση θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στις Outer Banks, Big Bend ή Badlands για να επωφεληθούν από την έκπτωση. Αν δεν τους ικανοποιεί κάποια από αυτές μπορούν να μεταπηδήσουν σε άλλο μοντέλο έχοντας τις επιλογές των Ranger, F-150, Escape, Edge, Explorer και Expedition.

Όσοι επιλέξουν να μην κάνουν τίποτα από τα παραπάνω, παίρνοντας το ρίσκο να περιμένουν το αρχικό Bronco που παράγγειλαν, τότε η Ford τους ενημερώνει ότι ίσως να μην καταφέρουν να μπουν μέσα στο νέο αυτοκίνητο το τρέχον έτος.