Η G-Class της Lumma Design έχει ζάντες 24 ιντσών!


Mε το μεγάλο, τετράγωνο SUV της Mercedes δεν περνά κανείς απαρατήρητος. Πόσο μάλλον μετά τις επεμβάσεις της Lumma Design.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: LUMMA DESIGN
  • 4/11/2020

Το κορυφαίο SUV της Mercedes και αυτό με την πιο κλασική εμφάνιση είναι από τα πιο δημοφιλή μοντέλα μεταξύ των βελτιωτών. Και αυτό όλοι σπεύδουν να παρουσιάσουν τις δικές τους εκδοχές και παραλλαγές, τόσο σε ότι αφορά την εξωτερική του εικόνα, όσο και τον κινητήρα του από πλευράς απόδοσης.

Το ίδιο έκανε και η Lumma Design, που ονομάζει τη δική της εκδοχή CLR G770 R. Στην ουσία πρόκειται για ένα κιτ που αλλάξει σημαντικά το στυλ και την εικόνα του θηριώδους SUV. Έτσι μπροστά υπάρχει μια καινούργια μάσκα με πολύ μικρές ταινίες LED αλλά και ένα κόκκινο περίγραμμα στο κάτω μέρος της.

Ακόμα πιο μεγάλες και εντυπωσιακές για κάποιους -υπερβολικές για κάποιες άλλους- είναι οι επεμβάσεις στο καπό με μια τεράστια εισαγωγή αέρα που έχει και ανοίγματα στα πλάγια της. Παράλληλα υπάρχουν και πιο επιθετικοί προφυλακτήρες αλλά και πιο φουσκωμένα φτερά που συνολικά προσθέτουν  70 χιλιοστά στο πλάτος της G-Class.

Η εικόνα ολοκληρώνεται από τις ζάντες, με το κόκκινο διακοσμητικό που ταιριάζει με τις κόκκινες γραμμές στη μάσκα αλλά και στο προφίλ της CLR G770 R. Οι οποίες προαιρετικά μπορούν να φτάσουν μέχρι και τις 24 in, τιμή αν μη τι άλλο από μόνη της εντυπωσιακή. Όσο για το κόστος του κιτ υπολογίστε από 12.700 ευρώ. Τουλάχιστον.