Η Garage Italia δημιουργεί μια συλλεκτική Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio (Video)


Θέλετε μια περισσότερο ξεχωριστή Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio; Οι άνθρωποι της Garage Italia έχουν τη λύση.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 20/1/2021

Οι Ιταλοί δεν χάνουν ευκαιρία να διατρανώσουν το στυλ και τις επιδόσεις των μοντέλων τους. Από αυτή τη διαδικασία, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η Alfa Romeo και η Stelvio Quadrifoglio, το κορυφαίο SUV μοντέλο της.

Στον βελτιωτικό οίκο «Garage Italia» δημιούργησαν ένα νέο πακέτο εξοπλιστικών στοιχείων τα οποία παρέχουν τη δυνατότητα μεγαλύτερης εξατομίκευσης του αυτοκινήτου. 

Αυτή τη φορά, οι άνθρωποι του οίκου δεν «υπερέβαλαν». Καθώς το SUV επιδόσεων της Alfa Romeo έχει ικανή ισχύ και ροπή (σημ.: 510 PS και 600 Nm, αντίστοιχα), επικεντρώθηκαν στην αισθητική βελτίωση του αυτοκινήτου.

Έτσι, η Stelvio Quadrifoglio της Garage Italia διατηρεί τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του μοντέλου, αλλά είναι περισσότερο πολυτελής και έχει τη φήμη της συλλεκτικής έκδοσης. Το αμάξωμα είναι βαμμένο σε αποκλειστικό για την περίσταση μπλε σκούρο χρώμα το οποίο συνίσταται από παστέλ και ματ σύνθεση της BASF Automotive.

Μία ακόμη ιδιαιτερότητά του είναι ότι υπάρχουν ανοιχτόχρωμες λωρίδες (γαλάζια και λευκή) που διατρέχουν το αμάξωμα, όπως και στο κάτω πλαϊνό μέρος του.

Επίσης, στο ίδιο χρώμα είναι βαμμένα τα καλύμματα των φρένων και η επένδυση του εσωτερικού. Στο τελευταίο, έχει τοποθετηθεί δέρμα nappa πολύ καλής ποιότητας και alcantara, όλα μπλε φυσικά.

Οι ζώνες ασφαλείας είναι κόκκινου χρώματος, ενώ στο ίδιο χρώμα είναι και το εταιρικό σήμα της Garage Italia το οποίο είναι ραμμένο στα προσκέφαλα των καθισμάτων. Τέλος, έχει διατηρηθεί η εξάτμιση της Akrapovic.

Τα στελέχη του βελτιωτικού οίκου δηλώνουν ότι δημιούργησαν αυτήν την ξεχωριστή έκδοση της Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio «για να δώσουμε στο αυτοκίνητο μια νέα εμφάνιση, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά και σύμφωνα με την σπορ αισθητική που συνδυάζει τα χρώματα για να αναπαράγει το αποτέλεσμα που συναντάμε σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο».