H Huracan Sterrato συνελήφθη την ώρα που έβγαινε από το εργοστάσιο της Lamborghini (video)


To καλυμμένο με καμουφλάζ πρωτότυπο δεν μπόρεσε να κρύψει ούτε την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, ούτε τις μπάρες στην οροφή, ούτε τη μεγάλη εισαγωγή αέρα. 

  • 4/7/2022

Πως και πως αναμένεται η επίσημη παρουσίαση της νέας Lamborghini Huracan Sterrato η οποία θα βασιστεί πάνω στο ομώνυμο concept car και θα ξεχωρίζει για τα off-road χαρακτηριστικά της. «Sterrato» στα ιταλικό σημαίνει «βρώμικο» και αυτή είναι η φιλοσοφία που θα ενσωματώσει η νέα πρόταση η οποία δεν θα είναι τόσο του… σαλονιού όπως τα περισσότερα μοντέλα της φίρμας.

Πριν από λίγες ώρες το κανάλι Varryx στο YouTube κατάφερε να συλλάβει το μοντέλο και συγκεκριμένα ένα πρωτότυπο καλυμμένο με βαρύ λευκό καμουφλάζ, την ώρα που έβγαινε από το εργοστάσιο της Lamborghini.

Όσο έντονο όμως και αν ήταν το καμουφλάζ το αυτοκίνητο δεν μπόρεσε να κρύψει ούτε την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, ούτε τις μπάρες στην οροφή αλλά ούτε και την εισαγωγή αέρα που ψύχει τον κινητήρα.

Η παραγωγή της νέας Lamborghini Sterratο θα είναι περιορισμένη με τις φήμες να παρουσιάζουν ως τον μέγιστο αριθμό αυτοκινήτων που θα κατασκευαστούν να είναι τα 1.000. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο επίσημο χρονοδιάγραμμα για την επίσημη αποκάλυψή της ωστόσο αυτή αναμένεται να γίνει μέσα στον Αύγουστο.

Δείτε το video…

Πηγή: YouTube/ Varryx