H Hyundai αποκαλύπτει μερικώς το Tucson N Line


Μαζί με το Elantra N, η top προς το παρόν έκδοση του νέου, εντυπωσιακού Tucson θα έχει σαφώς έναν πιο σπορτίφ χαρακτήρα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: HYUNDAI
  • 10/11/2020

Η Hyundai παρουσίασε επίσημα το καινούργιο Tucson με την ιδιαίτερα μοντέρνα εμφάνιση στις ΗΠΑ. Tαυτόχρονα αποκάλυψε μερικώς την πιο σπορτίφ έκδοσή του, την N Line, δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες του που ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις δεν το αποκαλύπτουν πλήρως.

Από όσο μπορούσε να δούμε πάντως η εμφάνισή του θα είναι πιο επιθετική και δυναμική, κυρίως μπροστά. Και αυτό χάρη στον πιο επιθετικό προφυλακτήρα του με τη μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα. Αυτά που επίσης διαφαίνονται στην teaser φωτογραφία είναι μια ασημένιου χρώματος προστατευτική «ποδιά» που εκτείνεται σχεδόν σε όλο του πλάτος του αμαξώματος, καθώς και πιο λεπτά περιγράμματα για τους προβολείς.

Διαφορετικός σε σχέση με τις στάνταρ εκδοχές είναι και ο πίσω προφυλακτήρας, ενώ θα υπάρχουν και διπλές απολήξεις της εξάτμισης καθώς και τα πάντα απαραίτητα λογότυπα. Την εικόνα συμπληρώνουν οι ζάντες αλουμινίου των δύο τόνων, ενώ παρόλο που η Hyundai δεν ανακοίνωσε κάτι για τον κινητήρα κατά πάσα πιθανότητα θα πρόκειται για τον τετρακύλινδρο των 2,5 lt που κινεί και το Sonata N Line και αποδίδει 294 PS και 422 Nm.

Η γκάμα των κορυφαίων σπορ μοντέλων της Hyundai, των Ν, θα συμπληρωθεί με το Elantra N, ενώ τα δύο μοντέλα που στην παρουσίαση της εταιρείας ήταν σκεπασμένα είναι τα Kona N Line και Kona N. Το πρώτο θα κινείται από τον τετρακύλινδρο turbο των 1,6 lt και των 204 PS της μάρκας που χρησιμοποιείται και στο i20 N, ενώ το δεύτερο από το δίλιτρο των 280 PS του αντίστοιχου i30.