Η Hyundai ετοιμάζει ένα ηλεκτρικό αγωνιστικό (video)


Με πολύχρονη παρουσία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι η κορεατική εταιρία ετοιμάζεται να μπει γερά και στην ηλεκτροκίνηση.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 7/8/2019

Ένα μεγάλο βήμα προς αυτή τη κατεύθυνση θα είναι το πρώτο της ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο που θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στην επερχόμενη τον Σεπτέμβριο έκθεση της Φρανκφούρτης. Το οποίο θα είναι το πρώτο μηδενικών ρύπων αγωνιστικό της Hyundai Motorsport.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μια σύντομη αναφορά μέσω ενός post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της κορεατικής εταιρίας. «Μια νέα εποχή ξημερώνει στη Hyundai Motorsport. Εδώ και καιρό η ομάδα μας στο Alzenau εργάζεται σκληρά εξελίσσοντας  πάνω σε ένα συναρπαστικό ηλεκτρικό αγωνιστικό που θα παρουσιαστεί σύντομα», δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας Andrea Adamo. 

Το ηλεκτρικό αγωνιστικό εξελίσσεται στο Alzenau της Γερμανίας, εκεί όπου βρίσκεται η έδρα της Hyundai Motorsport από το 2012. Αξιοσημείωτη είναι η πορεία της εργοστασιακής ομάδας στο WRC που κυνηγά ένα πρωτάθλημα εδώ και έξι χρόνια με πολλές διακρίσεις. Προς το παρόν ηγείται στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών.