Η I-PACE το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Jaguar ήρθε στην Ελλάδα


ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ SUV ΥΨΗΛΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΤΗΣ JAGUAR ΗΘΡΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟΚΟΝΤΑ.

  • 28/9/2018

Η I‑PACE είναι μια καινοτομία της Jaguar που συνδυάζει την τεχνολογία αιχμής, τις κορυφαίες επιδόσεις και τη σχεδιαστική τελειότητα για να προσφέρει μια μοναδική οδηγική εμπειρία. Το νέο μοντέλο διαθέτει 700 Nm άμεσης ροπής, 400 PS και επιτάχυνση 0-100 km/h σε περίπου 4’’, ενώ είναι ένα SUV 100% ηλεκτρικό, με μηδενική εκπομπή ρύπων και η αυτονομία του φτάνει τα 470 km.

Η πρώτη γνωριμία του I-PACE με το ελληνικό κοινό γίνεται την Παρασκευή 28/9 στον χώρο του Sofitel Athens Airport σε ένα event όπου θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια του νέου μοντέλου και οι καλεσμένοι  θα έχουν την δυνατότητα για πρώτη φορά να το οδηγήσουν. Το Σάββατο 29/09 το I-PACE θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις των επίσημων αντιπροσώπων Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ Α.Ε. και ΣΠΑΝΟΣ Α.Ε. από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα όπου το κοινό θα μπορεί να ζήσει αυτή τη μοναδική οδηγική εμπειρία.

Περισσότερα για τη νέα I-PACE μπορείτε να διαβάσετε στο Car and Driver Οκτωβρίου που κυκλοφορεί το Σάββατο 29/9 με την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Δείτε επίσης