H Ηyundai Αμερικής δίνει 50 δολάρια για ένα test drive!


Οι υποψήφιοι πελάτες θα παίρνουν δώρο 50 δολάρια αν κλείσουν ένα test drive στην κοντινότερη αντιπροσωπεία της Κορεάτικης εταιρίας.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 1/9/2019

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και μάλλον πρωτοφανή μέθοδο να προσελκύσει πελάτες θα εφαρμόσει η Hyundai στις ΗΠΑ, η οποία ήδη έχει προκαλέσει πλήθος συζητήσεων.

Συγκεκριμένα η κορεάτικη εταιρία προσφέρει δώρο 50 δολάρια για όποιον κλείσει και πραγματοποιήσει ένα test drive σε μοντέλα της Hyundai. 

To ποσό προσφέρεται μέσω μιας δωροκάρτας Visa αξίας 50 δολαρίων, και το μόνο που χρειάζεται είναι να μπει κανείς στην ιστοσελίδα της Hyundai και να εγγραφεί για ένα test drive. Tα βήματα της όλης διαδικασίας είναι απλά και η πίστωση των χρημάτων άμεση μετά το πέρας του test drive.

H προωθητική αυτή κίνηση ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες χωρίς να έχει ανακοινωθεί πότε θα ολοκληρωθεί (μάλλον θα κρατήσει για τους υπόλοιπους μήνες της χρονιάς).

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μία άκρως ενδιαφέρουσα ιδέα για προώθηση των πωλήσεων και σίγουρα θα βρει μιμητές και σε άλλες χώρες του κόσμου.