Η Jaguar αναβαθμίζει την E-Pace


Το SUV της Jaguar απέκτησε μία νέα έκδοση την R-Dynamic Black που είναι ήδη διαθέσιμη σε mild-Hybrid εκδόσεις βενζίνης και ντήζελ.

  • 20/5/2021

Η έκδοση R-Dynamic Black της E-Pace έχει πινελιές μαύρου χρώματος στο αμάξωμα, είναι διαθέσιμη σε περισσότερους χρωματισμούς, συμπεριλαμβανομένου του καινούριου Ostuni White, ενώ προσφέρεται με ήπια υβριδικά συστήματα κίνησης (mild-Hybrid) με θερμικούς κινητήρες βενζίνης ή πετρελαίου.

Αυτό που τη διαφοροποιεί από τις υπόλοιπες E-Pace είναι οι λεπτομέρειες στον εμπρός προφυλακτήρα, στις άνω και κάτω γρίλιες και στα παράθυρα. Η έκδοση αυτή «φοράει» 19άρες ζάντες γκρι απόχρωσης με κόκκινες δαγκάνες φρένων και διαθέτει φιμέ πίσω τζάμια και πανοραμική οροφή.

Το εσωτερικό είναι από δέρμα, με την ψηφιακή οθόνη ψυχαγωγίας των 11,4 ιντσών να τραβάει την προσοχή.

H E-Pace R-Dynamic Black έκδοση προσφέρεται με έναν 2λίτρο κινητήρα πετρελαίου με απόδοση 163 και 204 ίππων ή έναν εξίσου 2 λίτρο βενζίνης με απόδοση 200 ίππων, που συνδυάζονται με mild-Hybrid υβριδικό σύστημα για περισσότερη οικονομία.

Το εσωτερικό είναι από δέρμα, ενώ μία 11,4 ιντσών οθόνη ψυχαγωγίας τραβάει την προσοχή.
Το εσωτερικό είναι από δέρμα, ενώ μία 11,4 ιντσών οθόνη ψυχαγωγίας τραβάει την προσοχή.

Η Jaguar ανακοίνωσε περαιτέρω αλλαγές για το E-Pace. Αυτές συμπεριλαμβάνουν ασύρματο Apple CarPlay και Android Auto, τα οποία θα προσφέρονται ανεξαρτήτως έκδοσης με μία αναβάθμιση που θα γίνει αργότερα μέσα στο 2021. Το Auto High Beam Assist θα τοποθετηθεί στην E-Pace S χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, αφού ήταν στάνταρ στις εκδόσεις SE και HSE μοντέλα. Το premium ηχοσύστημα της Meridian διατίθεται από την SE εξοπλιστική έκδοση και οι λειτουργίες μνήμης για τα καθίσματα και τους καθρέφτες είναι διαθέσιμα και στις εκδόσεις S.

Η τιμή της E-Pace για τη Βρετανική αγορά στην έκδοση R-Dynamic Black ξεκινά από τις €48.000.