H Jaguar I-Pace είναι ένα off road animal!


Σε μια ειδικά διαμορφωμένη off road πίστα, το "Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2019" έδειξε τις ικανότητές του αποδεικνύοντας ό,τι ένα ηλεκτρικό όχημα μπορεί να τα καταφέρνει εξίσου καλά!

  • 13/6/2019

Μπορεί ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο να έχει καλές εκτός δρόμου ικανότητες; Ναι, εάν πρόκειται για την νέα Jaguar I-Pace EV 400 AWD.

Η Σπανός Α. Ε., επίσημος συνεργάτης της Jaguar-Land Rover στην Ελλάδα, διοργάνωσε μια εκδήλωση για να δείξει τις ικανότητες του "Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2019". Σε μια λιτή αλλά απολύτως τεχνική διαδρομή, την οποία επιμελήθηκε ο κ. Στέφανος Αττάρτ και η ομάδα του, η πολυτελής i-Pace δείχνει κάποιες από τις ικανότητές και το εταιρικό off-road DNA που τη χαρακτηρίζει.

Η I-Pace είναι μια καινοτομία της Jaguar που συνδυάζει την τεχνολογία αιχμής, τις κορυφαίες επιδόσεις και τη σχεδιαστική τελειότητα για να προσφέρει μια μοναδική οδηγική εμπειρία. Το νέο μοντέλο διαθέτει 700 Nm άμεσης ροπής, 400 PS και επιτάχυνση 0-100 km/h σε περίπου 4’’, ενώ είναι ένα SUV 100% ηλεκτρικό, με μηδενική εκπομπή ρύπων και η αυτονομία του φτάνει τα 470 km.

Αθλητική η σιλουέτα, αυτός ο... Ιαγουάρος προδιαθέτει για έναν πραγματικό σπορ χαρακτήρα!
Αθλητική η σιλουέτα, αυτός ο... Ιαγουάρος προδιαθέτει για έναν πραγματικό σπορ χαρακτήρα!

Αριστοκρατική πολυτέλεια στο εσωτερικό.
Αριστοκρατική πολυτέλεια στο εσωτερικό.

Οι καλές  γωνίες  τις I-Pace επιτρέπουν την  προσέγγιση  και την  διαφυγή  σημείων όπως ακριβώς ένα κανονικό off road όχημα.
Οι καλές "γωνίες" τις I-Pace επιτρέπουν την "προσέγγιση" και την "διαφυγή" σημείων όπως ακριβώς ένα κανονικό off road όχημα.