Η Jeep βασικός χορηγός της ΑΕΚ!


Tεράστια συμφωνία για την Ένωση.

  • 20/8/2014

Ο παγκόσμιος κολοσσός της «Jeep» θα διαφημίζεται στη φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν. Ενα «ντιλ», που, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, αποτελεί προσωπική επιτυχία του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ είχε προσωπικές επαφές με τη μητρική εταιρεία στην Αμερική και κατάφερε να κλείσει μία συμφωνία που εκτινάσσει τη δυναμική της ΑΕΚ. Κάποιες πηγές όριζαν το ύψος της συμφωνίας σε ποσό που υπερβαίνει τα 2 εκατ. ευρώ (πέρυσι η αντίστοιχη συμφωνία με τον ΟΠΑΠ αφορούσε σε ποσό λίγο μικρότερο των 2 εκατ. ευρώ).

Ο Μελισσανίδης είχε κάθε λόγο να είναι πολύ χαρούμενος και οι στενοί συνεργάτες του παραδέχονταν πως είχαν πολλές ημέρες να τον δουν τόσο χαμογελαστό όσο κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο Μεγάλος Χορηγός στο μπροστινό μέρος της φανέλας της ομάδας μας για τη σεζόν 2014 - 2015 είναι η παγκοσμίου εμβέλειας αυτοκινητοβιομηχανία Jeep. Tον ''Μεγάλο Χορηγό'' της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ θα αποτελέσει για την αγωνιστική σεζόν 2014 - 2015 η Jeep. Η πρωτοβουλία αυτή της παγκόσμιας αμερικανικής φίρμας αποτελεί ένδειξη σεβασμού στον ιστορικό αθλητικό σύλλογο της ΑΕΚ, ενώ προβάλλει περαιτέρω τις κοινές αξίες της αυθεντικότητας, της ελευθερίας και του πάθους.

Η Jeep εκπροσωπείται στην ελληνική αγορά από τον Ομιλο Συγγελίδη από το 1991, επιτυγχάνοντας ένα από τα υψηλότερα μερίδια της μάρκας στην Ευρώπη, ενώ το προσεχές διάστημα αναμένει να επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα με το εμπορικό λανσάρισμα των νέων μοντέλων Jeep, Cherokee και Jeep Renegade, που ανταποκρίνονται πλήρως στις σημερινές ανάγκες της αγοράς. Mε πλήρη γκάμα τετρακίνητων και δικίνητων εκδόσεων και αποδοτικούς υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες μικρού κυβισμού πετρελαίου και βενζίνης, η Jeep συνεχίζει την πορεία της στο δρόμο της επιτυχίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Jeep είναι ήδη ο κύριος χορηγός της ιστορικής ομάδας της Γιουβέντους, σημείο αναφοράς του ιταλικού ποδοσφαίρου» ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.SENTRAGOAL.GR.