H Jeep γιορτάζει τα 80ά γενέθλια της χτίζοντας ένα ηλεκτρικό μέλλον (Video)


Με τις ρίζες της να βρίσκονται στο μακρινό 1941 και το θρυλικό Willys MB, η Jeep, μπαίνοντας στην 8η δεκαετία της, αποτελεί ένα σημείο αναφοράς για το παρόν, αλλά και το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας.

  • 16/7/2021

Στις 15 Ιουλίου του 1941, η Willys-Overland Co. υπέγραψε σύμβαση με το Υπουργείο Άμυνας των Η.Π.Α. για την παραγωγή του πρώτου στρατιωτικού οχήματος Jeep. 80 χρόνια αργότερα, η Jeep είναι πασίγνωστη σε όλο τον κόσμο, με μια προϊοντική γκάμα που συνεχώς επεκτείνεται σε νέες κατηγορίες, φανατικούς φίλους και πρωτοποριακό πνεύμα, όπως αποδεικνύει και η αξιοποίηση του Plug-in Hybrid συστήματος 4xe, το οποίο αποτελεί φυσική εξέλιξη της ηγετικής θέσης που κατέχει η μάρκα στα συστήματα τετρακίνησης.

«Γιορτάζουμε την 80η μας επέτειο συνεχίζοντας μια ανοδική πορεία προς το μέλλον», δήλωσε ο κ. Christian Meunier, Chief Executive Officer της Jeep. «Επεκτείνουμε τη γκάμα μας σε νέες κατηγορίες, με το 7θεσιο Jeep Grand Cherokee L, διατηρώντας παράλληλα σταθερή βάση στην κατηγορία των Premium SUV, με τα νέα Wagoneer και Grand Wagoneer.

Επόμενο βήμα είναι η παρουσίαση του ολοκαίνουργιου Jeep Grand Cherokee, το οποίο για πρώτη φορά θα εφοδιάζεται με την Plug-in Hybrid τεχνολογία 4xe. Είμαστε απολύτως εστιασμένοι στο όραμα για ένα εξηλεκτρισμένο μέλλον.»

Παράλληλα με τους εορτασμούς για αυτή τη σημαντική επέτειο, η μάρκα τιμά και το όραμα του στόχου των μηδενικών ρύπων, με ένα ξεχωριστό video το οποίο αναφέρεται στη νέα εξηλεκτρισμένη εποχή της Jeep και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά κατά την πρόσφατα εκδήλωση, Stellantis EV Day 2021.

Το video παρουσιάζει το μοναδικό τρόπο με τον οποίο η Jeep προσεγγίζει την ηλεκτροκίνηση, αλλά και τις μελλοντικές εξελίξεις που αυτή θα φέρει για ένα καλύτερο μέλλον.