H Jeep παρουσιάζει το πρώτο τρέιλερ παντός εδάφους - Εμπνευσμένο από τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ


Η Jeep επιβεβαιώνει την... αγάπη της για τις εκτός δρόμου διαδρομές, δημιουργώντας σε συνεργασία με την ADDAX Overland το απόλυτο τρέιλερ για παντός εδάφους εξορμήσεις.

  • 7/11/2022

Αποτελώντας τη μάρκα που έχει συνδέσει το όνομα της με τη δυνατότητα κίνησης σε κάθε έδαφος, η Jeep παρουσιάζει σε συνεργασία με την ADDAX Overland ένα τρέιλερ που σχεδιάστηκε για να ακολουθεί τα οχήματά της και στις πλέον δύσβατες διαδρομές.

Με έμπνευση από τα στρατιωτικά τρέιλερ που χρησιμοποιούν οι ένοπλες δυνάμεις των Η.Π.Α., η ομάδα της Jeep φέρνει στο κοινό μία εξαιρετικά ανθεκτική πρόταση που χάρη στη σχεδίαση της μπορεί να ανταπεξέλθει σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, είτε αυτές αφορούν στα εδάφη που θα πρέπει να διασχίσει, είτε στις καιρικές συνθήκες.

Με βάρος μόλις 385 kg, το τρέιλερ έχει ωφέλιμο φορτίο σχεδόν 550 kg, ενώ ιδιαίτερα συμπαγείς είναι οι διαστάσεις του (1,5 m. Χ 1,8 m.) ώστε να μην περιορίζεται η ευελιξία του συνόλου.   

Οι συμπαγείς διαστάσεις συνδυάζονται με μια εντυπωσιακή απόσταση από το έδαφος που ξεπερνά τα 43 cm., ενώ τα περισσότερα από 1.000 lt που είναι διαθέσιμα για τις αποσκευές και τον εξοπλισμό προστατεύονται από χάλυβα στρατιωτικών προδιαγραφών χωρίς κολλήσεις για μέγιστη αντοχή.

«Σε συνεργασία με την ομάδα της ADDAX είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που παρουσιάζουμε το πλέον ικανό τρέιλερ στον κόσμο», σημείωσε ο κ. Jim Morrison, Επικεφαλής της Jeep στη Β. Αμερική. «Το τρέιλερ μας μπορεί να ακολουθήσει κάθε όχημα της Jeep με την πιστοποίηση Trail Rated και στις πλέον δύσβατες διαδρομές του πλανήτη».

Το τρέιλερ που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της έκθεσης SEMA στο Λας Βέγκας, εκτός από τις εντυπωσιακές προδιαγραφές μπορεί να συνδυαστεί με μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ, για ακόμα περισσότερες δυνατότητες μεταφοράς εξοπλισμού, αλλά και εξατομίκευσης στις ανάγκες του κάθε χρήστη.