Η Jeep σε νέες αποστολές...


Δύο Jeep Renegade θα βρεθούν στο επίκεντρο της δράσης της Athens Flying Week 2016 και στο διάδρομο απογείωσης, ως FollowMe οχήματα δίπλα στα μαχητικά F16, τα επιθετικά ελικόπτερα Apache, τα διάσημα Super Puma και Sea Hawk.

  • 13/9/2016

Στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τανάγρας 114ΠΜ, στο πλαίσιο της Athens Flying Week 2016 θα βρεθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο (17-18 Σεπτεμβρίου) η Jeep και τα εμβληματικά μοντέλα της, επιβεβαιώνοντας την ικανότητά τους να φέρουν σε πέρας κάθε αποστολή, όσο δύσκολη και αν είναι.

Μετά τη συμμετοχή της στο διάσημο βρετανικό Farnborough Air Show και γιορτάζοντας φέτος τα 75 χρόνια από την ίδρυσή της, η Jeep λαμβάνει μέρος και στο μεγαλύτερο διεθνές αεροπορικό show της Νοτιοανατολικής Ευρώπης που γίνεται στην Ελλάδα και περιλαμβάνει επιδείξεις που θα κόψουν την ανάσα των επισκεπτών.

Δύο Jeep Renegade θα βρεθούν στο επίκεντρο της δράσης της Athens Flying Week 2016 και στο διάδρομο απογείωσης, ως FollowMe οχήματα δίπλα στα μαχητικά F16, τα επιθετικά ελικόπτερα Apache, τα διάσημα Super Puma και Sea Hawk. Παράλληλα τα Jeep Renegade επελέγησαν από τους διοργανωτές και ως ρυμουλκά για τα ανεμοπλάνα που θα συμμετάσχουν στις εναέριες επιδείξεις.

Η Jeep θα διατηρεί περίπτερο στο χώρο της 114 Πτέρυγας Μάχης στην Τανάγρα, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να θαυμάσουν από κοντά τα Jeep Renegade αλλά και το Jeep Wrangler και να ενημερωθούν για τις ικανότητές τους.

Περισσότερες πληροφορίες για την Athens Flying Week 2016 και την πρόσβαση στην 114ΠΜ στην Τανάγρα μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο https://www.athensflyingweek.gr.