Η καμπάνια για το νέο Opel Astra (Video)


H Opel παρουσιάζει την καμπάνια στα social media για το νέο Astra με τρία ντοκιμαντέρ με ειδικούς της Opel να εξηγούν τις αποφάσεις τους πίσω από την δημιουργία του νέου γερμανικού μικρομεσαίου.

  • 27/9/2021

Το νέο Astra  που εξελίχθηκε, σχεδιάστηκε και κατασκευάζεται στην έδρα της Opel  στο Rüsselsheim στη Γερμανία αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία του. Η μοντέρνα φιλοσοφία του θα δημιουργήσει μία νέα τάση στην αγορά, όπως διαφαίνεται και από μία καμπάνια στα social media που ενισχύει την εμπορική απήχηση του Astra λίγο πριν το λανσάρισμά του. 

Το βίντεο της καμπάνιας αποκαλύπτει το νέο Astra  σε ένα σκηνικό που προβάλλει τη νέα, τολμηρή εμφάνιση της Opel  και υποστηρίζει την ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα και το κίτρινο χρώμα της εταιρίας.

 «Το νέο Opel Astra στέλνει ένα μήνυμα για τη σχεδίαση της μάρκας και η σωστή παρουσίασή του ήταν το κύριο μέλημα της ομάδας των Social Media» δήλωσε ο Quentin Huber, Επικεφαλής Στρατηγικής Μάρκας και Social Media στην Opel. «Δυναμικό όσο ποτέ πριν, μία εντυπωσιακή, τολμηρή και καθαρή σχεδίαση με το νέο πρόσωπο της μάρκας – το Opel Vizor – στο επίκεντρο της προσοχής. Το βίντεο της παρουσίασης από την πρώτη στιγμή προδίδει ότι το Astra είναι έτοιμο να εγκαινιάσει μία νέα εποχή.»

Το ταξίδι του Astra αποτυπώνεται σε τρία ντοκιμαντέρ με πρωταγωνιστές τους ειδικούς της Opel οι οποίοι διαχειρίστηκαν την εξέλιξη, τη σχεδίαση και την παραγωγή του. Η καμπάνια αποτίει ιδιαίτερο φόρο τιμής στην ομάδα της Opel, που έχει κάνει θαυμάσια πράγματα τα τελευταία χρόνια ώστε να ανατρέψει το κατεστημένο στην κατηγορία C και να ενισχύσει το προφίλ του Astra.