Η Kia πραγματοποιεί ευχές...


Η Kia Motors δωρίζει 100.000 $ στον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό που εκπληρώνει τις ευχές παιδιών με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

  • 13/6/2014

Ως επίσημος χορηγός του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 της FIFA στη Βραζιλία, η Kia Motors δώρισε 100.000 $ στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Κάνε μια Ευχή» (Make-A-Wish International).

Εκτός από τη δωρεά, η Kia Motors έχει επίσης προσκαλέσει πέντε παιδιά με τους συνοδούς τους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα “Kia Mascot Friends” όπου θα συνοδεύσουν τον Αρμαντίλλο Fuleco (την επίσημη μασκότ του Παγκοσμίου Κυπέλλου) μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο κατά το ημίχρονο στη διάρκεια των αγώνων του σημαντικότερου διεθνή διαγωνισμού ποδοσφαίρου.

Τα πέντε παιδιά επιλέχθηκαν με κριτήριο την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο από τις τοπικές οργανώσεις της «Make-A-Wish International» και θα ταξιδέψουν στη Βραζιλία για να παραστούν στο 2014 FIFA World Cup. Τα Παιδιά: Aidan (14 ετών, Αυστραλία), Fausto (11 ετών, Μεξικό), Nathan (10 ετών, Βραζιλία), Γιούρι (9 ετών, Βραζιλία) και Bruno (11 ετών, Βραζιλία) θα επισκεφθούν αγώνες που ξεκινούν στις 23 Ιουνίου (στην πρώτη φάση) έως και στις 8 Ιουλίου (στα ημιτελικά).

Σύμφωνα με το μάρκετινγκ concept της Kia για το Παγκόσμιο Κύπελλο “Kia Makes Surprises”, οι εκπρόσωποι της Kia και του «Make-A-Wish» πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική επίσκεψη στην προπόνηση της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου του μικρού Aidan στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Ο Aidan 14 ετών πάσχει από κυστική ίνωση. Η πιο αγαπημένη επιθυμία του Aidan είναι να παρακολουθήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και χάρη στο «Make- A-Wish» και την Kia Motors  του δόθηκε η έκπληξη της ζωής του όταν πληροφορήθηκε ότι η επιθυμία του να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα γίνει σύντομα πραγματικότητα. Ο Aidan θα ταξιδέψει στη Βραζιλία για να δει από κοντά τον  αγώνα της πρώτης φάσης μεταξύ Αυστραλίας και Ισπανίας.

Δείτε την στιγμή της έκπληξης του Aidan: 

Μετά την έκπληξη στον Aidan, η μητέρα του Karina, είπε: «Τι μπορώ να πω… είναι σαν να είμαστε σε ένα όνειρο αυτή τη στιγμή. Δεχθήκαμε ένα δώρο και θα πάμε αυτό το απίστευτο ταξίδι. Θα είμαστε πάντα ευγνώμονες στο «Make-A-Wish» και την Kia βλέποντάς το αγόρι μας τόσο ευτυχισμένο».

«Είμαστε τόσο ευγνώμονες που έχουμε επιλεγεί από την Kia Motors για αυτή την φιλανθρωπία στο Παγκόσμιο Κυπέλλο 2014 της FIFA. Η συνεχής υποστήριξη των παιδιών μέσω του προγράμματος «Kia Mascot Friends» βοηθά να γίνει πραγματικότητα για τα παιδιά σε όλο τον κόσμο η μεγαλύτερή τους επιθυμία βασισμένη στο πάθος τους για το ποδόσφαιρο» δήλωσε ο Jon Stettner, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Make-A-Wish International.

«Όταν τα παιδιά με απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες έχουν μία ευχή η οποία εκπληρώνεται γεμίζουν με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Στην πραγματικότητα, σε πολλά παιδιά βελτιώθηκε η υγεία και η δύναμή τους μετά την εκπλήρωση της ευχής τους. Η Kia Motors θα στηρίξει αυτά τα πέντε παιδιά και τις οικογένειές τους με την έκπληξη της εμπειρίας στην Βραζιλία, που θα τους μείνει αξέχαστη για μια ζωή».

Ο Soon-Nam Lee, Αντιπρόεδρος της Kia Motors Overseas Marketing Group  είπε: «Έχουμε την τιμή να επεκτείνουμε και να συνεχίσουμε την συνεργασία μας με την «Make-A-Wish International» μετά την υποστήριξη που παρείχε στα παιδιά κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου UEFA EURO 2012 και δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καταλληλότερη συνεργασία».

Ο Οργανισμός «Make-A-Wish International» εκπληρώνει τις ευχές παιδιών με απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες και εμπλουτίζει την ανθρώπινη εμπειρία με ελπίδα, δύναμη και χαρά. Έχει την έδρα του στο Φοίνιξ και είναι από τα κορυφαία φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά στον κόσμο, ενώ βοηθά τα παιδιά σε σχεδόν 50 χώρες και στις πέντε ηπείρους. Με τη βοήθεια των γενναιόδωρων δωρητών και με πάνω από 32.000 εθελοντές σε όλο τον κόσμο, το «Make-A Wish» έχει εκπληρώσει περισσότερες από 334.000 ευχές από την έναρξή του το 1980.

Επισκεφτείτε το site του Make-A-Wish International στο https://worldwish.org και ανακαλύψετε πώς μπορείτε να μοιραστείτε τη δύναμη μιας ευχής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χορηγία της Kia στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2014 επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.kia.com/worldwide/FIFA/.