Η Koenigsegg κατασκευάζει τώρα ανταλλακτικά από ανθρακονήματα για την Tesla!


Εάν είστε κάτοχος ενός Tesla, τώρα μπορείτε πλέον να αγοράσετε ανταλλακτικά από ανθρακονήματα κατασκευασμένα από την Koenigsegg, μέσω του βελτιωτή των μοντέλων της Tesla, Unplugged Performance.

  • 20/1/2022

Η Koenigsegg παίρνει στα σοβαρά τα ανταλλακτικά που κατασκευάζει από ανθρακονήματα. Μια ματιά σε οποιαδήποτε από τις δημιουργίες της σουηδικής εταιρείας supercar από κοντά και θα καταλάβετε πόση προσπάθεια κρύβεται σε κάθε εξάρτημα. Είτε μιλάμε για μονοκόκ, πάνελ αμαξώματος ή ακόμα και τροχούς, το carbon της Koenigsegg είναι τέλεια ευθυγραμμισμένο και αριστουργηματικά κατασκευασμένο.

Παλαιότερα, αν θέλατε ένα αυτοκίνητο με ανθρακονήματα κατασκευασμένο από την Koenigsegg, θα έπρεπε να ξοδέψετε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να αγοράσετε ένα με το σήμα της Koenigsegg. Τώρα όμως, το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα Tesla για να το «ντύσετε» με τα εξαιρετικά υψηλής ποιότητας εξαρτήματα από ανθρακονήματα της Koenigsegg. Αυτό χάρη στην νέα συνεργασία μεταξύ της Koenigsegg Advanced Manufacturing και του βελτιωτή της Tesla, Unplugged Performance.

Η Unplugged Performance είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προμηθευτές aftermarket ανταλλακτικών της Tesla, προσφέροντας εξαρτήματα όπως συστήματα πέδησης υψηλής απόδοσης, αναβαθμίσεις της ανάρτησης και εξωτερικές τροποποιήσεις. Η Unplugged Performance είναι μάλιστα η εταιρεία πίσω από αυτό το εξαιρετικά βελτιωμένο Model S Plaid που αγωνίστηκε στο Pikes Peak το 2021. Επιπλέον, η Unplugged Performance είναι επίσημα εξουσιοδοτημένος πάροχος σέρβις για οχήματα Tesla, σύμφωνα με την Electrek. Επομένως, είναι φυσικό η Koenigsegg να συνεργαστεί μαζί της για να παρέχει ανταλλακτικά στους πελάτες.

Ως μέρος της σειράς λανσαρίσματος, η Unplugged Performance προσφέρει μια σειρά από αεροτομές από ανθρακονήματα για τα Model S, 3 και X. Επιπλέον, τα μπροστινά φτερά από ανθρακονήματα είναι διαθέσιμα για το Model 3. Οι τιμές για τα σπόιλερ κυμαίνονται από 1.745 δολάρια έως τα 2.495, ενώ τα φτερά φτάνουν στα 8.895 δολάρια ανά σετ. Αυτά τα νούμερα ακούγεται πολύ ακριβά, αλλά μόλις σκεφτείτε ότι τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από την αποκλειστική πλέξη ανθρακονημάτων της Koenigsegg και κατασκευασμένα στην ίδια γραμμή συναρμολόγησης με τα αεροδυναμικά εξαρτήματα που προορίζονται για τα νεότερα υπεραυτοκίνητα της Koenigsegg, τότε ίσως η τιμή είναι απόλυτα λογική.

Η Unplugged Performance λέει ότι θα ακολουθήσουν περισσότερα εξαρτήματα σε συνεργασία με την Koenigsegg αργότερα το 2022.