H κόντρα δύο περιπολικών καταλήγει σε θεαματική σύγκρουση


Τέσσερις συνολικά αξιωματικοί αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη για λίγο τα καθήκοντά τους και να το ρίξουν στον ανταγωνισμό ταχύτητας με ατυχές αποτέλεσμα

  • 28/4/2021

Δύο περιπολικά κατάφεραν και συγκρούστηκαν μεταξύ τους στην Ουάσινγκτον, μετά από κόντρα που έκαναν οι αξιωματικοί που βρίσκονταν πίσω από το τιμόνι τους.

Οι οδηγοί που αναμείχθηκαν στο περιστατικό ξεκίνησαν να συναγωνίζονται ο ένας τον άλλον στην Anacostia Avenue κοντά στo Kenilworth Park και Aquatic Garden, την ώρα που ταξίδευαν με 100 χλμ./ώρα περίπου.

Το video που τραβήχτηκε αμέσως μετά τη σύγκρουση δείχνει τα δύο αστυνομικά αυτοκίνητα να έχουν χτυπήσει μεταξύ τους και το ένα από αυτά να έχει σφηνώσει μεταξύ του φράχτη ενός σπιτιού.

Αν και με την πρώτη ματιά η ζημιά στα δύο αυτοκίνητα δεν φαίνεται και τόσο σημαντική, το Fox 5 DC, μετέδωσε πως και τα δύο οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Η διοικητής του τμήματος 6D, «Durriiah Habeebullah» δήλωσε πως εχθές γύρω στις 5 το απόγευμα, κάποιοι αξιωματικοί μας αποφάσισαν αντί να καταπολεμούν το έγκλημα, να περιπολούν τους δρόμους και να φυλάνε τις γειτονιές, να κάνουν κόντρες στην Anacostia Avenue. «Τι λέει αυτό σε όλους εμάς τους υπόλοιπους που είμαστε παθιασμένοι με τη δουλειά μας και εργαζόμαστε κάθε μέρα για να κάνουμε τη διαφορά;  Ότι αυτό δεν είναι δίκαιο για κανέναν μας».

Οι τέσσερις συνολικά αστυνομικοί που ενεπλάκησαν στο περιστατικό είναι σχετικά καινούργιοι. Πάντως ούτε ο δήμαρχος Muriel Bowser ή αρχηγός Robert Contee ανταποκρίθηκαν στα αιτήματα για να σχολιάσουν το γεγονός. Η Habeebullah παρ’ όλα αυτά θα τους κάνει κουβέντα με θέμα την ταχύτητα και τη επικινδυνότητα που κρύβει η οδήγηση.

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον κόσμο του αυτοκινήτου.