Η κόρη του Mick Jagger πρωταγωνιστεί στο ημερολόγιο της Opel


Τα εγκαίνια του ημερολογίου “Opel Wonderland of Dreams“ στις αρχές του 2017.

  • 2/8/2016

Η δημιουργία του νέου ημερολογίου της Opel για το 2017 ξεκινά από το σημείο που σταμάτησαν οι επιτυχημένες παραγωγές των προηγουμένων ετών: ο superstar Bryan Adams φωτογράφησε το Opel ADAM και ο θρυλικός σχεδιαστής Karl Lagerfeld απαθανάτισε την αγαπημένη του γάτα Βιρμανίας Choupette με το Opel Corsa.

Τώρα, μετά το “Corsa, Karl & Choupette”, σειρά έχει το “Opel Wonderland of Dreams”. Πρόκειται για ένα νέο project στο οποίο η φωτογράφος των σταρ Ellen von Unwerth μας ταξιδεύει μέσα στις εποχές με τα πιο συναρπαστικά μοντέλα Opel από το χθες, το σήμερα και το αύριο. Αυτά πλαισιώνονται στο κινηματογραφικό στούντιο Babelsberg από το supermodel Georgia May Jagger – κόρη του Mick Jagger των Rolling Stones και του top model Jerry Hall – και την “Grumpy Cat”, την πιο διάσημη και δημοφιλέστερη γάτα στον κόσμο με 8,7 εκατομμύρια Likes στο Facebook.

«Με τη Georgia May Jagger και την ‘Grumpy Cat’, έχουμε δύο σύγχρονους θρύλους να πρωταγωνιστούν στο ‘Opel Wonderland of Dreams’. Και με την Ellen von Unwerth, έχουμε μία εκπληκτική φωτογράφο που αποτυπώνει μοναδικά αυτά τα μοντέλα και τα Opel μας μέσα από το φακό της. Μετά το ‘Corsa, Karl & Choupette’, η φωτογράφηση διάσημων γατών προχωρά στο επόμενο επίπεδο» δήλωσε η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Opel Tina Müller για τη φωτογραφική παραγωγή στο Studio Babelsberg.

Η Georgia May Jagger, που έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση με την εμφάνισή της σε διαφημιστικές καμπάνιες των H&M και Thomas Sabo με την ξεχωριστή γοητεία της, φωτογραφίζεται σε ένα ονειρικό και μυστηριώδες σκηνικό. Για την Jagger, το 2017 Opel Calendar σημαίνει μία νέα συνεργασία με τη Γερμανίδα φωτογράφο των σταρ και πρώην μοντέλο Ellen von Unwerth, γνωστή για το cool - κάποιες φορές - αλλά έντονο και σαγηνευτικό στυλ. Η Von Unwerth ξεκινά το ταξίδι στις εποχές και μία σειρά θεμάτων, που ενσωματώνουν αρμονικά αυτοκίνητα Opel, ζώα και ανθρώπινα μοντέλα.

Η “Grumpy Cat“, που το πραγματικό της όνομα είναι “Tardar Sauce“, είναι η γάτα με τη βλοσυρή φατσούλα που θα πρωταγωνιστήσει για πρώτη φορά σε διαφήμιση Ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Αμερικανίδα από την Arizona είναι γνωστή στο παγκόσμιο κοινό του διαδικτύου. Επιπλέον της σελίδας της στο Facebook, πρωταγωνιστεί επίσης σε διάφορα βίντεο του YouTube και έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό της κέρινο ομοίωμα στο μουσείο της Madame Tussauds.

Όπως έγινε με τα προηγούμενα ημερολόγια των δημιουργών Bryan Adams και Karl Lagerfeld, προγραμματίζεται μία ανεπίσημη πρεμιέρα για το “Opel Wonderland of Dream”. Έτσι οι θαυμαστές της Opel, της Ellen von Unwerth, της Georgia May Jagger και της “Grumpy Cat” μπορούν να αναμένουν μία συναρπαστική έκθεση με ημερολόγια και φωτογραφίες ‘making-of’ στις αρχές του 2017. Όλοι οι καλλιτέχνες – ακόμα και η “Grumpy Cat” – θα παρευρίσκονται στα εγκαίνια!