Η Lamborghini Aventador φόρεσε ερπύστριες και βγήκε βόλτα στα χιόνια (video)


Το ιταλικό supercar δέχθηκε ένα εξοντωτικό… μαρτύριο από μία παρέα με YouTubers, οι οποίοι θέλησαν να το βγάλουν βόλτα σε μισό μέτρο χιόνι.

  • 31/1/2022

Αν ο Ferruccio Lamborghini έβλεπε την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η συγκεκριμένη Aventador θα εξοργιζόταν. Από την άλλη όταν είσαι YouTuber (ναι, είναι πλέον επάγγελμα) πρέπει να σκέφτεσαι ακραία σκηνικά προκειμένου να δημιουργήσεις κίνηση στο κανάλι σου και να μαζέψεις τα πολυπόθητα views και τα χρήματα που έρχονται μέσω αυτών.

Με αυτή τη λογική οι άνθρωποι που τρέχουν το κανάλι TheStradman στο YouTube αποφάσισαν να φορέσουν –άκουσον άκουσον- ερπύστριες σε μία Lamborghini Aventador και να την βγάλουν βόλτα στα χιόνια.

Προφανώς οι μηχανικοί της Lamborghini όταν σχεδίαζαν το μοντέλο δεν περίμεναν ότι θα βρεθεί κάποιος που θα το βάλει να κινηθεί μέσα σε μισό μέτρο χιόνι, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ταλαιπωρηθεί και να χρειαστεί σε αρκετές περιπτώσεις τη βοήθεια ενός Jeep (το οποίο έφερε και αυτό ερπύστριες) για να ξεκολλήσει.

Αυτό που ήθελαν οι YouTubers τελικά το πέτυχαν. Εκτός από τους οδηγούς των διερχόμενων snowmobiles που σταμάταγαν με έκπληξη να δουν την Aventador, μέχρι τη στιγμή που γραφόταν αυτό το κείμενο οι προβολές του video πλησίαζαν τον αριθμό 2.000.000 και τα comments τα 5.800.

Δείτε την «ταλαιπωρία» της  Aventador…