Η Lamborghini επιστρατεύει AR για το λανσάρισμα της Huracan EVO RWD Spyder


Η Automobili Lamborghini στο πνεύμα των ημερών θα είναι η πρώτη μάρκα που θα χρησιμοποιήσει το Augmented Reality (AR) για το εικονικό λανσάρισμα της Huracán EVO RWD Spyder, που έχει προγραμματιστεί για τις 7 Μαΐου στις 13:00 CET, στην επίσημη ιστοσελίδα της.

  • 6/5/2020

Η Lamborghini χρησιμοποιεί στο site της την επαυξημένη πραγματικότητα για να λανσάρει το αυτοκίνητο με έναν ολοκαίνουργιο τρόπο. Χρησιμοποιώντας το AR Quick Look της Apple, η εταιρεία φέρνει το αυτοκίνητο σε ένα virtual περιβάλλον με τη χρήση iPhone ή iPad με iOS 11 και επεξεργαστή A9 ή νεότερη έκδοση. Αυτό περιλαμβάνει το iPhone 6 και μεταγενέστερη έκδοση, συμπεριλαμβανομένων των iPhone SE, iPad Pro, iPad (5ης γενιάς ή νεότερης έκδοσης), iPad mini (5ης γενιάς ή νεότερης έκδοσης), iPad Air (3ης γενιάς) και iPod touch (7ης γενιάς).

Στον ιστότοπο της Lamborghini μέσω κάποιας από τις παραπάνω συσκευές, πατώντας το «See in AR» θα μπορείτε να δείτε τη νέα Huracan σε μια ποικιλία από φόντα ενώ ο χρήστης θα μπορεί να περιστρέφει ή να μεγεθύνει το αυτοκίνητο με υψηλό επίπεδο φωτορεαλισμού. Αυτή δε η λειτουργικότητα θα είναι σύντομα διαθέσιμη για ολόκληρη τη γκάμα Lamborghini. Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο μοντέλο της Lamborghini που λανσαρίστηκε λίγο πριν το ξέσπασμα της πανδημίας ήταν η Huracán EVO RWD, ένα μοντέλο για απαιτητικούς οδηγούς με κίνηση μόνο στον πίσω άξονα και ισχύ 610 ίππων.