Η Lamborghini ετοιμάζει ένα πολύ ειδικό μοντέλο


Προς το παρόν η Lamborghini δεν έχει ανακοινώσει κάποιο στοιχείο πέρα από την teaser εικόνα που βλέπετε.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: LAMBORGHINI
  • 2/10/2020

Την συγκεκριμένη εικόνα ανάρτησε το τμήμα Squadra Corse της Lamborghini και μας δείχνει ένα αυτοκίνητο με βαρύ καμουφλάζ και ένα πολύ επιθετικό πίσω μέρος με μια σχετικά μεγάλη πτέρυγα. Φυσικά την προσοχή αποσπά μονομιάς το πλήρως ανοιχτό αμάξωμα από το οποίο δεν απουσιάζει μόνο η οροφή αλλά και το παρμπρίζ.

Σχετικά με την ταυτότητα του νέου μοντέλου υπάρχουν εικασίες πως πρόκειται για μια ανοιχτή εκδοχή της Essenza SCV12, μιας και το καμουφλάζ είναι το ίδιο με αυτό που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα και η προαναφερόμενη Lambo. Επίσης, θεωρείται σίγουρο πως η μυστηριώδης Lamborghini θα έχει ένα Speedster στιλ αφού μέχρι και τα αυτοκόλλητα στο πλάι γράφουν «Attenzione Macchina Veloce Aprerta», υπονοώντας μία ανοιχτή μηχανή υψηλής ταχύτητας.

Από την άλλη δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έχουμε να κάνουμε με ένα one-off μοντέλο, όπως και στην περίπτωση της Aventador J που ένας πελάτης την είχε παραγγείλει ως Speedster. Όπως και να έχει το πιο πιθανό είναι πως η άσκεπη Lamborghini θα είναι ένα track-only μοντέλο. Όπως, άλλωστε, είναι και η Essenza V12 με τα 830 άλογα που θα υπάρξει μόλις σε 40 μονάδες.