H Lamborghini ετοιμάζει τον επίλογο της Aventador;


Οι φήμες λένε πως ίσως μία έκδοση Performante να αποτελέσει τον επίλογο ενός από τα καλύτερα supercar της αγοράς που πλέον πλησιάζει προς τα επτά χρόνια πορείας του.

  • 2/2/2018

KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Και ο καλύτερος επίλογος δεν θα ήταν από μία σπέσιαλ έκδοση Performante που θα προκαλούσε ντόρο όσο τα περίπου 800 άλογα που πιθανότατα θα αποδίδει ο αναβαθμισμένος V12 των 6,5 lt. Ο οποίος θα παραμείνει πιστός στην ατμόσφαιρα με την ισχύ του να μεταφέρεται φυσικά στους τέσσερις τροχούς.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσημη επιβεβαίωση από τους Ιταλούς αλλά οι φωτογραφικοί φακοί έχουν συλλάβει μία Aventador με βαρύ καμουφλάζ να δοκιμάζεται από πέρυσι το Νοέμβριο στους δρόμους.

Λογικά η Aventador Performante θα βασίζεται στην ανανεωμένη Aventador S (την οποία βλέπετε στις φωτογραφίες) και θα διαθέτει ένα αεροδυναμικό πακέτο που θα περιλαμβάνει μία τεράστια πίσω ενεργητική πτέρυγα και πιθανότατα να δούμε μία εξέλιξη του ALA (Aerodinamica Lamborghini Attiva).

Πολλά ακόμη στοιχεία θα προέρχονται από την Huracan Performante, όπως το χαρακτηριστικό σύστημα απόληξης και ένας μεγάλος διαχύτης, ενώ το σύνολο θα συμπληρώνουν τα μεγαλύτερα πλαϊνά σπόιλερ και ένα πιο επιθετικό ρύγχος με ένα νέο splitter. Για να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες.