H Lamborghini Urus ετοιμάζεται για ένα σπέσιαλ φρεσκάρισμα (video)


H επερχόμενη και αναβαθμισμένη εκδοχή της Urus θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο τις προσδοκίες όσων θέλουν το κάτι παραπάνω.

  • 1/3/2021

Που βρίσκεται το όριο; Στην Lamborghini ξέρουν καλύτερα από το καθένα παρουσιάζοντας ειδικές εκδόσεις των μοντέλων τους και από τον κανόνα δεν θα αποκλίνει μήτε η Urus. H οποία είναι πλέον το δημοφιλέστερο μοντέλο στην γκάμα της ιταλικής φίρμας, κυκλοφορεί από το 2018 και πλέον ετοιμάζεται για το πρώτο της βαρύ facelift.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την Urus Evo, όπως θα ονομάζεται, να επιταχύνει στον δρόμο καλυμμένη πλήρως από το γνωστό καμουφλάζ της μάρκας. Αξίζει να βάλετε και ήχο για να ακούσετε τον τετράλιτρο V8 βενζινοκινητήρα με το διπλό turbo. Όσο για την ισχύ, αν δεν υπάρξουν λίγα περισσότερα άλογα αποκλείεται να είναι μικρότερη των 650 PS του τωρινού μοντέλου. Που χρειάζεται 3,6 sec για το 0-100 km/h.

Εξωτερικά η Urus Evo θα ξεχωρίζει από το αναβαθμισμένο αεροδυναμικά πακέτο που θα περιλαμβάνει πιο «επιθετικούς» προφυλακτήρες, νέα spoiler και splitter, ένα πιο σπορ διαχύτη στο πίσω μέρος, νέας σχεδίασης ζάντες κ.α. Στο εσωτερικό αναμένεται να υπάρχουν ανάλογου ύφους αλλαγές και βελτιώσεις με πιο σπορ διάκοσμο. H Urus Evo θα παρουσιαστεί επίσημα προς τα τέλη του έτους.