H Lamborghini Urus Graphite Capsule έχει στοιχεία… που λάμπουν!


Το ειδικό πακέτο Graphite Capsule κάνει το SUV της Lamborghini ακόμα πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: LAMBORGHINI
  • 28/9/2020

Όσοι αγοράζουν super cars κάθε τύπου δεν αρκούνται συνήθως στις στάνταρ εκδόσεις τους, αλλά κατά κανόνα θέλουν το προσωπικό τους αυτοκίνητο να είναι ξεχωριστό και ιδιαίτερο. Αν είναι δυνατόν και μοναδικό.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι κατασκευαστές αυτών των μοντέλων προσφέρουν μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης, έχουν ειδικά τμήματα που καλύπτουν και τις πιο περίεργες απαιτήσεις ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα παρουσιάζουν είτε ειδικές εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής ή σπέσιαλ πακέτα.

Η Lamborghini με την Urus βρίσκεται σε αυτό ακριβώς το στάδιο και πρόσφατα παρουσίασε ένα προαιρετικό πακέτο το οποίο ονομάζεται Graphite Capsule. Και διαφοροποιεί οπτικά το πανίσχυρο SUV, κυρίως χρωματικά.

Έτσι λοιπόν υπάρχουν τέσσερα νέα χρώματα, τα Bianco Monocerus, Nero Noctis, Grigio Nimbus και Grigio Keres τα οποία είναι όλα ματ, ενώ το πραγματικά ιδιαίτερο εδώ είναι πως το εμπρός σπλίτερ, τα μαρσπιέ και η πίσω αεροτομή είναι σε έντονες νέον αποχρώσεις. Και εδώ οι δυνατές επιλογές είναι τέσσερις: Arancio Leonis, Arancio Dryope, Giallo Taurus και Verde Scandal.

Το χρώμα των τριών στοιχείων θα επαναλαμβάνεται και στις ζάντες των 23 in, ενώ οι απολήξεις της εξάτμισης θα είναι σε ματ μαύρο χρώμα προκειμένου να ταιριάζουν με το υπόλοιπο σύνολο.

Φυσικά οι νέον χρωματισμοί στην εν λόγω Urus υπάρχουν και σε διάφορα σημεία του εσωτερικού διακόσμου, ενώ τα καθίσματα για την περίσταση είναι αεριζόμενα με επενδύσεις από αλκαντάρα.